“1 Nisan Söğüt için bir başka olacak”

31 Mart Yerel Seçimlerinin son günlerinde, Cumhur İttifakı MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut, ilçede coşkulu bir miting gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin son günlerinde, Cumhur İttifakı MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut, ilçede coşkulu bir miting gerçekleştirdi.

Söğüt halkının yoğun ilgisi ve enerjisiyle karşılanan Ferhat Durgut, “Geliyoruz” dedi. Seçim koordinasyon merkezinde başlayıp, miting alanına kadar gerçekleşen yürüyüşte sokaklar doldu taştı.

Miting Alanında konuşan Ferhat Durgut, "Söğüt kararını vermiş, Söğüt kendine yakışanı yapmış. 1 Nisan Söğüt için bir başka olacak." ifadesini kullandı.

ferhat-durgut1.jpg

"SÖĞÜT KARARINI VERMİŞ"

Cumhur İttifakı MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu muhteşem manzaradan herkes şunu görüyor, Söğüt kararını vermiş, Söğüt kendine yakışanı, yine yapmış. Söğüt, doğruda bir olmuş, birlikte, dirlikte beraber olmuş, Türkiye Yüzyılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, gelecek 5 yıldaki hizmetler için, seçimimiz, Cumhur İttifakı demiş, birlik demiş, dirlik demiş.

Bu muhteşem manzara, önümüzdeki 5 yıl boyunca, sizlerle birlikte, sizler için üreteceğimiz güzel hizmetlerin habercisi. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Birliğimize, Dirliğimize kastedenlere, nifak tohumları serpmeye çalışanlara fırsat vermesin.

Bu seçimin kazananı eli öpülesi ulu çınarlarımız, bu seçimin kazananı varlık nedenimiz olan hanımlarımız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz, bu seçimin kazananı kesinlikle, hizmet sevdalısı olan sizlersiniz.

ferhat-durgut2.jpg

"TARİHİ ANIN BAŞLANGICINA HEP BİRLİKTE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ"

Hizmet aşkı ile yandığımız ilçemiz için, 1 Nisan sabahında, tarihi anın başlangıcına, hep birlikte şahitlik edeceğiz. Sizler bütün hizmetlerin en güzeline layıksınız!

5 yıl boyunca gecemizde siz, gündüzümüzde siz olacaksınız! Ben ve ekibim, her gece sizin talep ve dertlerinizle dertlenerek, başını yastığa koyacak. Her sabaha sizin istek ve taleplerinize cevap vermek için uyanacağız.

"DOĞRULUK AHDİ YAPMAK İSTİYORUM"

Kıymetli hemşerilerim, sizlerle hizmet ve doğruluk ahdi yaparak, konuşmama devam etmek istiyorum.

Ben Ferhat Durgut kardeşiniz, Allah’ın huzurunda ve sizlerin şahitliğinde, her zaman önce Yüce Yarada’na, sonra siz değerli hemşerilerime hesap veren bir başkan olacağıma, sizlerin hakkını, kendi hakkımdan önde tutacağıma, bu ten bu canda kaldığı sürece, doğruluktan, tevazudan ve adaletten sapmayacağıma, Sadece ve sadece, hizmet etme amacı ile yaşayacağıma, Allah’ın huzurunda ve sizlerin şahitliğinde tüm kutsal değerlerim üzerine söz veriyorum.

ferhat-durgut3.jpg

"SİZLERDEN TEK BİR TALEBİM VAR"

Söz konusu Söğüt’e hizmetse, bu hizmetleri hayata geçirme aşamasında, yalanlara, iftiralara ve algılara kulak asmadan, doğru yaptığımız her hizmette, bizim yanımızda her zaman dimdik durmanız, bilmeden ve kasten olmasa bile, eksiklik ve kusur gördüğünüzde, doğruyu yapma adına bizi uyarmanızdır.

Söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirmek için kullanacağız. Bunu da buradan ilan ediyorum.

Biliyorsunuz şu anda, ilçemize hizmet vaadi ile 5 aday olarak bu süreci yürütüyoruz.

Ben buradan, amacı sadece siz halkımıza hizmet üretmek olan, hizmet etmeyi, kendi şahsi ikbal ve kaygılarının önünde gören tüm aday arkadaşlarımı, Söğüt adına yaptıkları çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum.

Derdi Söğüt olan tüm aday arkadaşlarımı, siyasi rekabet döneminin bittiği 1 Nisan gününden sonra, hizmette bizlere refakat etmeleri için, Söğüt Belediyesine sizlerin huzurunda davet ediyorum, buyursunlar gelsinler, sizlere en iyi hizmeti vermek adına samimi bir şekilde destek olsunlar.

ferhat-durgut4.jpg

"KAZANMAK İÇİN ETİK OLMAYAN HER ŞEYİ YAPANLARDAN DEĞİLİZ"

Kazanmak için etik olmayan her şeyi yapanlardan değiliz. Şunu tekrar etmek istiyorum. Söğütte Cumhur ittifakının, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da, bilge liderimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Bahçelinin de, Tüm Cumhur ittifakı partilerinin de buradaki adayı bellidir. Bu mahşeri kalabalık bunun ispatıdır.” diye konuştu.

Bu haber toplam 432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.