Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ek bina geliyor

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ek bina geliyor

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni bir psikiyatri ek binası kazandırılması için ilk adım atıldı.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni bir psikiyatri ek binası kazandırılması için ilk adım atıldı. Yeni kapalı psikiyatri binasıyla ilgili önemli bir planlama toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı başkanlık ederken, hastanenin artan ihtiyaçlarına yönelik yapılacak yeni binanın detayları tartışıldı.

beaha-ek-bina-geliyor1.jpg

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Erhan Arıkan’ın da katıldığı toplantıya hastane yöneticileri, il sağlık müdürlüğü yetkilileri, sağlık mühendisleri ve ruh sağlığı uzmanları iştirak etti. Toplantı sırasında, projenin içeriği hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, psikiyatri alanında yüksek standartlarda yataklı tedavi hizmetleri sunma hedefi vurgulandı.

Yeni yapılacak kapalı psikiyatri ek binası, son teknoloji donanımları, hasta güvenliğine yönelik özel düzenlemeleri, spor ve rehabilitasyon alanları ile dikkat çekecek. Proje planlama sürecinin tamamlanmasının ardından kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor. Bu ek bina ile birlikte Bilecik'teki psikiyatri hizmetlerinin kalitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

beaha-ek-bina-geliyor2.jpg

Bu haber toplam 657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum