Cafer Arslanboğa’dan Tepki: Bu Kabul Edilemez!

Cafer Arslanboğa’dan Tepki: Bu Kabul Edilemez!

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, "Bu, kabul edilemez bir durum."

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, 31 Mart Yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala, seçim çalışmaları kapsamında ramazan kolisi ve hediye çeki dağıtılmasına tepki gösterdi.

Bu tür kampanyaların geçici çözüm yolları olduğunu belirten Arslanboğa Bilecikli seçmenlere seslendi. "Gerçek çözüm, yüzeysel yardımlar değil, toplumumuzun temel sorunlarını çözecek yapısal adımlar atmaktı” diyen Cafer Arslanboğa sözlerine şu ifadelerle devam etti;

“Öncelikle, bu önemli ve tarihi günlerde, sizlerle bir araya gelmenin verdiği mutluluğu ve onuru derinden hissediyorum. Seçime sadece 2 gün kalmışken, şehrimizin ve geleceğimizin üzerinde durduğumuz bu kritik dönemeçte, sizlerle paylaşmak istediğim çok önemli düşüncelerim var.

Son zamanlarda, bazı belediye başkan aday adaylarının, ramazan kolisi ve bim marketlerden hediye çeki dağıttığına şahit olduk. Bu tür uygulamalar, kısa vadeli çözümler olarak görülebilir ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için geçici bir rahatlama sağlayabilir. Ancak unutmayalım ki, gerçek çözüm, yüzeysel yardımlar değil, toplumumuzun temel sorunlarını çözecek yapısal adımlar atmaktır.

Eğitim, istihdam ve altyapı gibi temel alanlarda yapılacak yatırımlar, sadece bugünümüzü değil, yarınımızı da aydınlatır. Yapısal reformlarla, toplumumuzun genel refah seviyesini yükseltebilir, sürdürülebilir bir kalkınma sağlayabiliriz.

Maalesef, gördük ki bazı adaylar, bu yardımları kendi ceplerinden değil, bizlerden topladıkları vergilerle yapıyor. Böylelikle, aslında halkımızın kendi kaynaklarıyla, kendi ihtiyaçlarına cevap veriyor gibi bir yanılgı içine giriliyor. Bu, kabul edilemez bir durumdur.

Belediyenin tüm taşınmazlarının satılması, paravan şirketlere işler yaptırılması gibi haberler arkasında yatan gerçekleri sorgulamamız gerektiğini gösteriyor. Bu tür durumlar, şehrimizin ve halkımızın çıkarlarının her zaman öncelikli olması gerektiğinin altını çiziyor.

Ayrıca, ülkemizin topraklarının ve konutlarının yabancılara satılması, kiraların ve ev fiyatlarının artmasına, enflasyonun yükselmesine neden oluyor. Kurtuluş Savaşı'nda ve terörle mücadelede canlarını feda eden yüzbinlerce şehitlerimizin hatırasına yapılan en büyük saygısızlıktır. Dolarla adeta bir kağıt parçasına vatanımızın satılması yasaklanmalıdır. Gerçekten bu vatan için saygı duyan bir zihniyet, halkının geleceğini ve topraklarını yabancılara peşkeş çekmez. Hiç sorgulamadan yabancıları ülkemize almaz. Bu durumun ilerleyen 10 yıl içinde farklı etnik grupların sayısının artmasına ve farklı terör yapılanmaları çıkmasına sebebiyet vereceği aşikardır.

Bu süreçte, 100 yaşını kutladığımız cumhuriyetimizin birikimi olan yerli ve milli ne kadar kamu kuruluşu varsa, iktidar tarafından elden çıkarıldığını görmekteyiz. Şirketler, fabrikalar, limanlar, oteller, enerji tesisleri, cennet koylar, yeşil alanlar, tarım arazileri bir bir satılırken, sıra en son şehir hastanelerine geldi. Bu durum, ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına derin endişeler uyandırmaktadır.

Sevgili hemşehrilerim, seçime 2 gün kala sizlerden ricam; lütfen düşünün. Dedelerimizin, anneannelerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları, geçici çıkarlar uğruna satamayız. Bizleri bekleyen daha zor günler var ve bu zorlukların üstesinden gelmek için, köklü ve kalıcı çözümlere ihtiyacımız var.

Bilecik Yeniden Refah Partisi olarak, şehrimizin ve vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarına odaklanıyor, kalıcı çözümler üretmeye söz veriyoruz. Halkımızı fakirleştiren değil, refahını artıran; geçici yardımlarla değil, kalıcı yatırımlarla kalkınan bir Bilecik hedefliyoruz.

Bu seçim, sadece bir belediye başkanı seçmek değil, aynı zamanda Bilecik'in geleceğine yön verecek bir tercih yapmak demektir. Oylarınızı kullanırken, geleceğimizi şekillendirecek bu önemli kararı verirken, sizlerden, vizyonumuzu ve şehrimize olan inancımızı göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Hep birlikte, daha güçlü, daha müreffeh bir Bilecik inşa edebiliriz. Siz değerli Bilecik halkının desteğiyle, bu zorlukların üstesinden gelecek ve şehrimizi layık olduğu yere taşıyacağız.

Saygı ve Sevgiyle sizleri selamlıyorum, Yüce Allah’a emanet olun.”

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.