Hüsnü Ersoy’dan Sıra Dışı Jest!

Hüsnü Ersoy’dan Sıra Dışı Jest!

Ak Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, Bozüyük Dolmuşlarında Vatandaşlarla Sohbet Etti ve Yol Paralarını Ödedi.

Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, seçim kampanyası kapsamında sıradışı bir adım atarak, Bozüyük halkıyla daha yakın bir ilişki kurmaya yönelik bir jest gerçekleştirdi. Ersoy, şehirdeki günlük yaşamın bir parçası olan dolmuşlara binerek, vatandaşlarla bir araya geldi ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

ersoydan-siradisi-jest.jpg
Ersoy'un bindiği dolmuşlarda seyahat eden vatandaşlar, sürpriz ziyaret karşısında büyük bir şaşkınlık ve memnuniyet yaşadılar. Hüsnü Ersoy, dolmuşlara binerken vatandaşların yol paralarını karşılayarak, onlarla birlikte ücretsiz olarak seyahat etmelerini sağladı. Ayrıca, dolmuşun içinde bulunan şoför bölümüne asılan bir notta, "Ücretleriniz AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy tarafından ödenmiştir" ibaresi yer aldı.

ersoydan-siradisi-jest2.jpg
Bozüyük halkı, Ersoy'un bu samimi ve içten jesti karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Dolmuş yolcuları, Ersoy'un kendileriyle doğrudan iletişim kurması ve onların günlük yaşamlarına dokunmasıyla, adaylarını daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

ersoydan-siradisi-jest3.jpg
Hüsnü Ersoy, yaptığı açıklamada, "Bozüyük'ün trafik sorununu, hemzemin geçitlerini ulaşım problemini dert edinerek biz bu yola çıktık. Minibüste hemşerilerimizle dertleştik ve fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.