Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmete Hazır

Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmete Hazır

Bilecik'te, eski acil binası ile yataklı servislerin bulunduğu alana yapımına başlanan Sağlıklı Hayat Merkezi projesinde sona gelindi. Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan merkez hizmete hazır hale geldi.

Bilecik'te, eski acil binası ile yataklı servislerin bulunduğu alana yapımına başlanan Sağlıklı Hayat Merkezi projesinde sona gellindi. Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan merkez hizmete hazır hale geldi.

saglikli-hayat-merkezi-hizmete-hazir1.jpg

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Sağlıklı Hayat Merkezi'nin son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Bilecik Sağlıklı Hayat Merkezi hizmete hazır. Sağlıklı Hayat Merkezi’mizde, Türkiye genelinde birkaç ilde bulunan İl Ambulans Servisi Başhekimliği Lojistik Merkezi yer almaktadır. Bilecik’imize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

saglikli-hayat-merkezi-hizmete-hazir.jpg

Öte yandan, Sağlıklı Hayat Merkezi’nde beslenme, kronik hastalıklar, kadın ve üreme sağlığı, kanser erken teşhis, ruh sağlığı, çocuk ve ergen sağlığı, tütün ve madde bağımlılığı, enfeksiyon kontrol hizmetleri, koruyucu ağız ve diş sağlığı, yaşlı bireylerin fiziksel ve bilişsel danışmanlık hizmetleri gibi hizmetler verilecek.

saglikli-hayat-merkezi-hizmete-hazir3.jpg

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.