Servet Yılmaz Yeniden Seçildi

Servet Yılmaz Yeniden Seçildi

Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz gerçekleştirilen kongrede güven tazeledi.

Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz gerçekleştirilen kongrede güven tazeledi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8’inci Büyük Olağan Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

dsc-0338.jpg

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Önceki dönem Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, 25-27. Dönem Osmaniye Ak Parti Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Mücahit Durmuşoğlu, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Kongre divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

dsc-0316.jpg

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada, mazlum coğrafyaların tek ümidi olarak, Ak Parti olarak mücadelelerini sürdürdükleri dile getirdi.

Ak Parti’nin milyonların umudu haline dönüştüğünü belirten Servet Yılmaz konuşmasında şu ifadelere değindi;

“Allah nasip ederse bugün kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kıymetli davanın bir parçası olarak bugün karşınızda olmaktan ötürü çok gururluyum. Buraya gelerek bizlere destek olan gücümüze güç katan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Parti ailesi olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 23 yıldır sadece Türkiye’de değil tüm mazlum coğrafyaların tek ümidi olarak haklı mücadelemizi büyük bir azimle sürdürüyoruz.

dsc-0323.jpg

“Daha nice zaferleri hep birlikte süsleyeceğiz”

AK Parti. Milletimizden aldığı bu azimle pek çok seçim zaferini 23 yıla sığdırmıştır. Bu gücün kaynağı olan sizlerle birlikte daha nice zaferleri hep birlikte göğüsleyeceğiz.

AK Parti’miz 23 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet sancağını iftiharla taşımıştır ve daima da hizmet yolunda çalışan kadrolarıyla yolunda yürümeye devam edecektir.

Milyonların umudu haline dönüşen AK davamız, 7’den 70’e toplumun her kesimini kucaklayarak yeni umutlar filizlendirmiş ve yeşertmiştir. Bizlerinde en önemli görevi bu umutlara sahip çıkan ve kıymetini bilen insanlar olmak ve Sayın Genel Başkanımızın emeklerine boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden gönüllerde yer edinme gayretinde olmaktır.

“Ak Parti’miz bir mensubu olmak büyük bir şereftir”

23 yılın 22’sini iktidarda sürdüren ve her yılını büyük eserlerle, hizmetle ve milletin dertlerine derman bulmakla geçiren bir parti olarak AK Parti’miz bir mensubu olmak büyük bir şereftir.

Kıymetli AK Davamıza gönül vermiş dostlarım sözlerime son verirken; Katil israil’in Filistin’de Gazze’de şehit ettiği kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Rahmet-i Rahman'a kavuşan, bugün aramızda olmayan mensuplarımızı, gönüldaşlarımızı, dava ve yol arkadaşlarımı rahmetle yâd ediyorum. Bir kez daha sizleri saygıyla selamlıyorum.”

Servet Yılmaz’ın konuşmalarını ardından, Ak Parti önceki dönem İl Başkanı Nail Öztürk’e, Mevcut Merkez ilçe başkanı Servet Yılmaz tarafından hediye takdim edildi.

dsc-0330.jpg

Kongrenin devamında konuşan, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Türkiye’nin, AK Parti iktidarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir çağın eşiğinde olduğunu vurguladı.

Başkan Yıldırım konuşmasında;

“Serkan Yıldırım yaptığı konuşmada, AK Parti kadroları olarak, sadece bir siyasi hareket değil, Türkiye’nin ve dünyanın dününe bugününe ve geleceğine damga vurmuş büyük bir davanın temsilcileri olduklarını vurguladı.

Başkan Yıldırım konuşmasında;

“Bugün, ülkemiz ve partimiz adına bir kez daha tarihe tanıklık ettiğimiz bu anlamlı günde, Bilecik Merkez İlçe Kongremizde bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyor, bu kongrenin hem ilçe teşkilatımıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Bizler, AK Parti kadroları olarak, sadece bir siyasi hareket değil, Türkiye’nin ve dünyanın dününe bugününe ve geleceğine damga vurmuş büyük bir davanın temsilcileriyiz. 22 yıl önce kurulan partimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güçlü ve en etkili siyasi hareketlerinden biri olmuştur. Bugün bu kutlu yürüyüşün bir parçası olarak burada bulunmaktan duyduğum gururu sizlerle paylaşmak istiyorum.

dsc-0334.jpg

“Recep Tayyip Erdoğan, yalnızca bir siyasetçi değildir!”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, ülkemizi pek çok zorluktan çıkaran, Türkiye’yi dünya sahnesinde lider bir ülke konumuna getiren bir liderliktir. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yalnızca bir siyasetçi değil, bir dava adamı olarak milletimizin teveccühüne mazhar olabilmiş bir liderdir. Onun güçlü liderliği sayesinde, Ülkemiz eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma, savunma sanayiinden dış politikaya her alanda dev adımlar atmış, Savunma sanayimizdeki başarılarımız, enerji alanındaki yatırımlarımız ve daha nice milli projeler, ülkemizi bölgesinde ve dünyada söz sahibi muktedir bir ülke haline gelmiştir.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını büyük reformlarla taçlandıracağız”

Değerli dava arkadaşlarım,Bugün önümüzde, 2023'ün ötesine uzanan, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni bir yolculuk var. Bu vizyon, sadece bir siyasi hedef değil, Türkiye’nin gelecek yüzyılını inşa etmek adına ortaya koyduğumuz bir taahhüttür. Türkiye Yüzyılı, ekonomiden teknolojik atılımlara, eğitimden sosyal politikalara kadar her alanda yeni başarıların, yeni kazanımların yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını büyük reformlarla taçlandıracağız.Unutmamak gerekir ki bu süreçte, AK Parti kadroları olarak her birimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Türkiye Yüzyılı, sadece büyük projelerle değil, teşkilatımızın sahada güçlü çalışmalarıyla da şekillenecektir. Bizler, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak halkımıza Cumhurbaşkanımızın vizyoner liderliğini ve bu büyük vizyonu anlatmalı, Gençlerimize, kadınlarımıza, esnafımıza, işçilerimize bu vizyonun nasıl bir geleceği müjdelediğini göstermeliyiz.Kıymetli dava arkadaşlarım,AK Parti teşkilatları, Türkiye’nin her köşesinde milletimizin sesi, nefesi olmuştur. Bu hareketin gücü, birliğinden ve kardeşliğinden gelir.

“Bizlere düşen görev, millete hizmettir”

Bugün burada, bir kez daha bu birlik ve beraberliği teyit ediyoruz. Her birimiz, bulunduğumuz noktada AK Parti’nin bayrağını daha da yükseğe taşımak için önemli bir sorumluluk taşıyoruz. İnşallah bu kongre süreci de daha önceki süreçlerde olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi perçinleyecekdir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizlere düşen görev, millete hizmettir. Ben inanıyorum ki Ak Davamız, burada toplanmamıza vesile olan Merkez İlçe kongremizle birlikte, hedeflerimize daha kararlı bir şekilde yürümek için güzel bir vesile olacaktır. Sizlerin fedakarlığı, sizlerin özverisi, AK Parti’nin başarı hikayesinin en büyük teminatıdır.Değerli Başkanlarım çok kıymetli hazirun;Türkiye, AK Parti iktidarında, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir çağın eşiğinde. Bugün Türkiye Yüzyılı vizyonunu konuşuyorsak, bu, AK Parti’nin her bir ferdinin azmi ve inancıyla mümkün olmuştur. Önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla çalışacak, milletimize olan hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğiz.Bu vesileyle kongremizin partimize, milletimize ve Bilecik Merkez ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.Allah yolumuzu açık etsin, davamızı muzaffer kılsın” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir konuşmasını gerçekleştirdi.

Kongrede konuşan Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti’nin geçmişten günümüze yaptığı faaliyetlere ve projelere zamanın yetmeyeceğini, bu faaliyetlerin saymakla bitmeyeceğine değindi.

Milletvekili Halil Eldemir yaptığı konuşmada;

“8.Olağan Merkez ilçe kongremiz vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Sizlerle beraber yol yürümekten onur duyuyorum. Merkez ilçe kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun.

Sözlerimin hemen başında, bugüne kadar ak partimize emek vermiş, alınteri dökmüş, milletvekillerimizden il ve ilçe başkanlarımıza, belediye Başkanlarımızdan belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, ana kademeden kadın kollarına, gençlik kollarımızdan mahalle yönetimlerimize, sandık kurullarıımızdan müşahitlerimize, delegelerimize tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Partimizin kurulduğu günden bugüne, aramızdan ayrılan, darı bekaya irtihal etmiş dava ve yol arkadaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde ki çalışmalarına değinen Vekil Eldemir;

“Milletimizin hassas terazisinde hiçbir komplekse kapılmadan kendimizi tarttık”

“31 Mart yerel seçim sonuçlarını milletimizle birlikte açık yüreklilikle değerlendirdik. Nerede eksiğimizin olduğunu tahlil ve tespit etmeye çalıştık. Son 23 yıldır olduğu gibi milletimizin hassas terazisinde hiçbir komplekse kapılmadan kendimizi tarttık, hesaba çektik, kendimize ayna tuttuk.

Büyük Kongre sürecimiz öncesinde bizlere rehberlik edecek çok geniş bir fikir havuzunu derlemiş bulunuyoruz. Türkiye Buluşmalarında gündeme getirilen tespit, tenkit ve tekliflerden kongre sürecimizde inşallah azami derecede istifade edeceğiz.

dsc-0344.jpg

Burada şu hususun altını öncelikle çizmek istiyorum:

Bu Buluşmalar, AK Parti’nin milletimizin kalbindeki sarsılmaz yerini bir kez daha teyit etmiştir. Vatandaşlarımız sorunların çözüm adresi olarak ilk sırada partimizi görüyor.

Hayat pahalılığı, satın alma gücünde oluşan zorluklar ve enflasyon başta olmak üzere ekonomideki zorlukların üstesinden bizim geleceğimize, etrafı ateş çemberiyle kuşatılmış ülkemizin güvenliğini ve huzurunu yine bizim sağlayacağımıza inanıyor.

“Vatandaşlarımız muhalefet aktörlerine güvenmiyor”

Bir başka ifadeyle, vatandaşlarımız muhalefet aktörlerine güvenmiyor, muhalefetin söylemlerine prim vermiyor, daha doğrusu onlardan kendisine hayır geleceğine asla ve kata inanmıyor. Zaman zaman serzenişte bulunsa da insanımız son kertede AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyor, itimat ediyor.

Şunu burada açık açık söylemek istiyorum: AK Parti olarak bize verilen bu desteğin kıymetini ve ne anlama geldiğini çok çok iyi bilmemiz gerekiyor. Milletimiz bizden, tüm teşkilatlarımızdan, Sayın Cumhurbaşkanımıza layık yol arkadaşı olmamızı bekliyor. İşte bu sebepten bizlerin de, Partimize ve hükümetimize yönelik güveni, inancı, teveccühü boşa çıkarmamak için çok çalışmamız gerekiyor.

İlçe ve il Kongrelerimiz ve 8. Büyük Olağan Kongremiz, milletimizin partimizden taleplerinin hayata geçirildiği ana zemin olacaktır. Kongre sürecimizi tazelenmenin, yenilenmenin, bununla birlikte büyük bir kucaklaşmanın vesilesine dönüştürmek arzusundayız. Davamızın çilesini çekmiş emektarlarımızın tecrübelerini dışlamadan, AK Parti ruhunu içselleştirmiş, değerlerimizi benimsemiş, AK Parti’nin ufkuna, vizyonuna sahip, dürüst, çalışkan, donanımlı, millet ve memleket sevdalısı yeni isimlerle inşallah kadrolarımızı tahkim ve takviye edeceğiz. Kongrelerimizi parti içi bir faaliyet gibi değil, milletimizle ortak geleceğimizi inşa edeceğimiz bir kardeşlik şölenine çevireceğiz. AK Parti’mizin geleneğine yakışan bir usulde kardeşlik ve dayanışma içerisinde Türk siyasetine referans teşkil edecek bir muhabbet ikliminde 8. Olağan Kongre sürecimizi yöneteceğiz” diye ekledi.

Mevcut Bilecik Belediyesi yönetimine eleştiride bulunan Vekil Eldemir;

“Bir heykelden başka icraati olmayan zihniyete inat, eser siyasetimizle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” Dedi.

Milletvekili Halil Eldemir konuşmasına;

“Bilecik belediyesinin AK Partili belediye Başkanı ile idare edildiği dönemlerde yapılan icraatlari burada sayacak olsak saatlerimizi alır. Ben Selim Başkanımıza huzurlarınızda Bilecik için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Buradan soruyorum, fetret dönemi yaşayan birecik belediyesi, ne hizmet üretiyor. Şehrimizin gelişmesi için hangi projeleri yapıyor?

Bir heykelden başka icraati olmayan zihniyete inat, eser siyasetimizle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Türkiye’nin sorunlarını çözmek, milletimizin taleplerini karşılamak, en önemlisi de ülkemizde ekonomiyi, demokrasiyi, kardeşliği büyütmek için canla, başla gayret sarf etmeye devam edeceğiz” diyerek devam etti.

Milletvekili Halil Eldemir sözlerini şu ifadelerle noktaladı;

“Milletimize olan hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğiz”

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizlere düşen görev, millete hizmettir. Ben inanıyorum ki Ak Davamız, burada toplanmamıza vesile olan Merkez İlçe kongremizle birlikte, hedeflerimize daha kararlı bir şekilde yürümek için güzel bir vesile olacaktır. Sizlerin fedakarlığı, sizlerin özverisi, AK Parti’nin başarı hikayesinin en büyük teminatıdır.Değerli Başkanlarım çok kıymetli hazirun;Türkiye, AK Parti iktidarında, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir çağın eşiğinde. Bugün Türkiye Yüzyılı vizyonunu konuşuyorsak, bu, AK Parti’nin her bir ferdinin azmi ve inancıyla mümkün olmuştur. Önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla çalışacak, milletimize olan hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğiz.Bu vesileyle kongremizin partimize, milletimize ve Bilecik Merkez ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.Allah yolumuzu açık etsin, davamızı muzaffer kılsın.”

Protokol konuşmalarının ardından faaliyet raporları okunarak, oy birliği ile kabul edildi.

Tek Aday olarak kongreye giren Mevcut Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, yapılan seçim sonucunda güven tazeleyerek yeni dönem Merkez İlçe Başkanı seçildi.

AK Parti 8. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve gelen başkan ve yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Servet Yılmaz (Merkez İlçe Başkanı),Köksal Arslan, Emrah Bilanik, Ömer Özdemir, Vedagün Sancar, Muhammet Ali Eyüpoğlu, Enes Uysal, Yasemin Karaoğlu, Saniye Karaca, Nurcan Dinçer, Meryem Ünver, Halil Genç, Tayfun Can, Elanur Kılınç, Hasan Kapukaya, Selçuk Alp, Mert Öztürk, Serkan Uslu, Muhammet Zahit Yıldırım, Erdem Tutaş

dsc-0386.jpg

dsc-0335.jpg

dsc-0339.jpg

Bu haber toplam 823 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum