ALİ ERDAL

ALİ ERDAL

“−TÜRK MÜ?”

“−TÜRK MÜ?”

“−Türk mü?”

Yenidoğan denilen çetenin iki mensubu konuşuyor... Polis dinlemesinden... Ölümüne sebep oldukları (kastettikleri de desek olur) bir çocuktan bahsediyorlar. Telefon eden, elemanına soruyor:

“−Türk mü?”

Diğeri cevap veriyor:

“−Türk herhalde.”

Soru soranın temennisine bakın ve kendisini, dolayısıyla kendilerini nerede konumlandırdığını, konumlandırdıklarını görün:

“−İnşallah, Türk’tür; Suriyeli değildir.”

Bu konuşma, konuşan iki kişinin Türk olmadığını, hattâ Türk düşmanlığında ittifak ettiğini apaçık gösterdiği gibi diğer çete mensuplarının o zihniyette olduğunu da gösterir.

Çete hakkında soruşturma, bir hastahane doğum servisinde birkaç sağlık çalışanının, devletten ve doğan çocukların ailelerinden haksız yere para devşirmek için, ihtiyaç olmadığı halde tedavi uydurmalarının fark edilmesi ile başladı... Sonra bunun bir ekip işi olduğu ortaya çıktı. Soruşturma ilerledikçe, çocuk ölümleri dikkati çekti, işin paradan ibaret olmadığı görüldü ve on hastahane kapatıldı.

Bu konuşmalar, −daha kim bilir niceleri vardır− hain bir zihniyeti ve asıl bu zihniyetin müesseseleştiğini ifşa ediyor. Öyleyse artık soruşturmanın, suçların yabancı servis emrinde bir ajan faaliyeti ve Türk düşmanlığı olup olmadığı yönünde devam etmesi gerekir.

Hainler, ajan olsunlar olmasınlar, bizim insan yetiştirme sistemimizin mahsulü... Devletin, adam yetiştirme ve yerleştirme imalinden ve eleğinden geçtiler. Ve bu melânetleri işleyenler (benzerleri ve niceleri), bir günde, bir ayda, bir yılda, hattâ on yılda yetişmedi. Bir kişinin uzman doktor olması için, kötü niyetlilerin ve ahlâksızların çeteleşmesi için, böylelerinin bitlerinin kanlanması için en az kaç yıl gerekir bir düşünün. Sıradan menfaat düşkünü birkaç hırsız, böyle bir teşkilâtlanmayı beceremez, hayal bile edemez. Böyle hinliklerin ve hainliklerin, devlet gücü olmadan yapılamayacağını Fetö’de gördük.

Sadece zamanın devleti ve eğitim sistemi değil, yüzyılın, muhasebeye tâbi tutulması gerekir.

(Kanalımı takibe alarak destek olur musunuz: http://goo.su/AliErdal)

Bu yazı toplam 735 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ALİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR