Emniyet teyakkuzda, sakın kanmayın!

Emniyet teyakkuzda, sakın kanmayın!

Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak üzere yoğun mesai harcanıyor.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak üzere yoğun mesai harcanıyor. Emniyet güçleri vatandaşların mağdur olmaması için adeta teyakkuza geçerken sahada sürekli vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. Ayrıca çeşitli bilgilendirici materyaller ve kitle iletişim araçları ile “Sakın kanmayın” mesajları veriliyor.

emniyet-teyakkuzda-sakin-kanmayin.jpg

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kanmayın, Dolandırıcılık Mağduru Olmayın” projesi kapsamında son 6 ayda birçok faaliyet gerçekleştirildi. Bu süre zarfında iş yerleri başta olmak üzere umuma açık alanlar ve resmi kurumlardan oluşan 562 adet ziyaret gerçekleştirildi. 265 adet bilgilendirme toplantısı düzenlenirken ,15 binden fazla vatandaşa ulaşıldı. Vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları istenirken şüpheli durumlar karşısında emniyet güçlerine haber verilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

emniyet-teyakkuzda-sakin-kanmayin1.jpg

Öte yandan, Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından bu ve buna benzer faaliyetlerin devam edeceği öğrenildi.

emniyet-teyakkuzda-sakin-kanmayin2.jpg

Bu haber toplam 3443 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.