Bakkalcıoğlu’ndan önemli uyarı!

Bakkalcıoğlu’ndan önemli uyarı!

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, uyarıda bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, kendisi adına sahte bir facebook hesabı açıldığını belirterek vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. Bahse konu hesap üzerinden gerçekleşecek herhangi bir girişim karşısında belediyeye veya emniyet birimlerine haber verilmesini isteyen Bakkalcıoğlu, “Sizlerin güvenliği ve huzuru için birlikte hareket etmemiz büyük önem taşıyor” ifadesini kullandı.

M. Talat Bakkalcıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Son zamanlarda adımı kullanarak açılmış sahte bir facebook hesabının dolaşımda olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Bu tür sahte hesaplar, siz değerli vatandaşlarımızı yanıltmak ve dolandırmak amacıyla kullanılabilir. Bu nedenle, yalnızca benim resmi sosyal medya hesaplarımdan yapılan duyurulara itibar etmenizi önemle rica ediyorum.

Resmi hesaplarım dışında hiçbir kaynaktan gelen bilgi, mesaj veya taleplere güvenmemenizi ve bu tür sahte hesaplarla ilgili her türlü şüpheli durumu belediyemize veya emniyet birimlerine bildirmenizi önemle rica ediyorum.

Sizlerin güvenliği ve huzuru için birlikte hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Destek ve anlayışınız için teşekkür ederim.”

bakkalcioglundan-onemli-uyari1.jpg

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.