Başkan Subaşı, Batuhan Erat’ı ödüllendirdi

Başkan Subaşı, Batuhan Erat’ı ödüllendirdi

Başarılı öğrenciyi, annesi ve babasıyla birlikte makamında ağırlayan Başkan Subaşı, Batuhan Erat’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 27-29 Haziran tarihlerinde Rusya'da düzenlenen "Summer Moscow" Uluslararası Müzik Festivali'nde 3.’lük elde eden Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Öğrencisi Batuhan Erat’ı ödüllendirdi.

baskan-subasi-batuhan-erati-odullendirdi.jpg

Başarılı öğrenciyi, annesi ve babasıyla birlikte makamında ağırlayan Başkan Subaşı, Batuhan Erat’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Batuhan Erat’ın tüm Bilecik’i gururlandırdığını ifade eden Başkan Subaşı, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

baskan-subasi-batuhan-erati-odullendirdi1.jpg

“27-29 Haziran tarihlerinde Rusya'da düzenlenen "Summer Moscow" Uluslararası Müzik Festivali'nde Sanat Akademimiz öğrencilerinden Batuhan Erat 3'üncülük elde ederek bizleri ve şehrimizi gururlandırmıştı. Bugün öğrencimizi belediyemizde ağırladık. Uluslararası alanda ve bu denli prestijli bir yarışmada bizlere yaşatmış olduğu gurur dolayısıyla kendisine teşekkür ederek hediyemizi verdik. Öğrencimizi ve Sanat Akademisi eğitmenlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Batuhan Erat ve ailesi de duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Subaşı’na katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

baskan-subasi-batuhan-erati-odullendirdi2.jpg

Subaşı ayrıca Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Eğitmeni Saltanat Sadvakasova’ya teşekkür ederek gerekli destekleri vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.