Belediye Subaşı’na suç duyurusunda bulunacak!

Belediye Subaşı’na suç duyurusunda bulunacak!

Bilecik Belediyesi tarafından CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın yayalaştırma projesiyle ilgili suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

Bilecik Belediyesi tarafından CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın yayalaştırma projesiyle ilgili suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

Bilecik Belediye Başkanı Sadık Kaya, göreve gelmelerinin ardından 75 günde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda gündemi sarsacak açıklamalarda bulunuldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Çeker tarafından gerçekleştirilen sunumda 75 günde yapılan çalışmalar anlatıldı. 2021 yılında çalışmaları başlatılan yayalaştırma projesine değinen Güven Çeker, projeye ilişkin ihale ve ödeme bilgilerini paylaştı. Bahse konu projenin belediyeye ait olduğunu ve bir partinin adayı tarafından proje lansmanında kullanılan projeye olan benzerliğine dikkat çeken Güven Çeker, isim vermeden telif hakkı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulacağını ifade etti.

Güven Çeker, yayalaştırma projesine ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“21.05.2021 tarihinde yaklaşık maliyeti 320 bin lira, sözleşme bedeli 250 bin lira olan bir ihale yapılıyor. Sözleşmenin tarihi 09.06.2021, yer teslimi 10.06.2021. İşin bitirildiği tarih 16.11.2021 yani görevden uzaklaştırılan başkan görevinden uzaklaştırmadan önceki tarih. Hizmetin kabul tarihi ise 20.09.2022 yani ödemesinin yapıldığı tarih. İhale ve komisyon tutanakları da mevcut.

Şimdi bu projeyi bazı seçim programlarında görünce başkanımızın talimatıyla paylaşmak istedik. Bununla alakalı zaten telif hakkı bizde olan proje. 250 bin lira belediyenin kasasında ödenmiş bir proje ve bu belediyenin projesi projesidir. Telif hakkı da olduğu için doğal olarak suç duyurusunda bulunulacak.” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, Bilecik Belediyesi’ne ait olduğu belirtilen projenin CHP Adayı Melek Mızrak Subaşı tarafından kullanıldığı öğrenildi.

belediye-subasi-hakkinda-suc-duyurusunda-bulunacak1.jpg

Bu haber toplam 1630 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum