Bozüyük'te 15 Temmuz Anma Programı

Bozüyük'te 15 Temmuz Anma Programı

Bozüyük’te “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla anma programı gerçekleştirildi.

Bozüyük’te “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla anma programı gerçekleştirildi.

Bozüyük'te gerçekleştirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programına Kaymakam Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Binbaşı Caner Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Vekili Jandarma Teğmen Bekir Sungur, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Kent Konseyi Başkanı Nermin Nalbantoğlu, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

15-temmuz1.jpeg

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş Bozüyük İntikamtepe Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehitlik ziyaretinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Protokol üyeleri tarafından Şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk şehitlik anı defterini imzalamasının ardından şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti okunarak dualar edildi.

Akşam saatlerinde 15 Temmuz Parkı’nda düzenlenen “15 Temmuz” konulu Resim ve El İşi Sergisi’nin açılışı yapıldı. Ardından park alanından Cumhuriyet Meydanı’na kadar protokol üyelerinin de katılımıyla “Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” yapıldı.

15-temmuz2.jpeg

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Kaymakam Öztürk'ün anma programında gerçekleştirdiği konuşmanın ardından Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeseli izlendi. Mehteran Takımı gösterileri, Halk Oyunları ekiplerinin Efe Oyunu, Kılıç Kalkan gösterisi ve Seymen gösterisi, Semazen Gösterisi, şiir sunumları ve müzik topluluğunun gösterisi gibi etkinliklerle devam eden anma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması izlendi.

15-temmuz3.jpeg

Saat 00:13’te tüm camilerde sela okunması ile demokrasi nöbeti tutulurken ayrıca Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtılarak çay ve çorba gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.

15-temmuz4.jpeg

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.