Çocuklara ve eğitime yönelik çalışmaları anlattı

Çocuklara ve eğitime yönelik çalışmaları anlattı

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından eğitim ve çocuklara yönelik yapılan destekler hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından eğitim ve çocuklara yönelik yapılan destekler hakkında bilgi verdi.

Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi’ne yaptığı ziyarette aile üyeleri ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Subaşı, eğitim ve çocuklara yönelik her zaman katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi’ne bağlı çocuk sosyal tesisleri hakkında da bilgi veren Başkan Subaşı, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, imkanları ölçüsünde yardım ettiklerini söyledi.

ocuklara-ve-egitime-yonelik-calismalari-anlatti.jpg

‘’HER GÜN 217 ÇOCUĞA GÜNLÜK BESLENME ÇANTASI VERİYORUZ’’

Bilecik Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu beslenme çantası hakkında da bilgi veren Başkan Subaşı, ‘’Muhtarlarımız ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz çalışanlarının araştırmalarıyla ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarına her gün taze ürünlerle beslenme çantaları hazırlıyor ve evlerine teslim ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini kazandığımız bu projemizi sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.

‘’243 HANEYE 1000 LİRA KIRTASİYE DESTEĞİ SAĞLADIK’’

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan kırtasiye yardımları hakkında da konuşan Başkan Subaşı, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde yapılan yardımlar hakkında bilgi vererek, ‘’En başta belirttiğimiz gibi eğitime ve çocuklarımızın gelişimine büyük önem veriyoruz. Bu anlamda çocukların okullarına gülerek ve mutlu şekilde gitmesi en büyük arzumuz. Bu amaçla tespit ettiğimiz 243 aileye 1000’er lira kırtasiye yardımı yaptık’’ ifadelerini kullandı.

ocuklara-ve-egitime-yonelik-calismalari-anlatti1.jpg

‘’561 HANEYE 2 MİLYON 726 BİN 500 TL Bİ’KART ÖDEMESİ YAPTIK’’

Bilecik Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Subaşı, ‘’Göreve geldiğimizden bu yana büyük bir özen ve hassasiyetle takip ettiğimiz konu, ihtiyaç sahibi ailelerimiz oldu. Belediyemizin örnek uygulaması olarak sunduğumuz Bi’kart projesiyle ihtiyaç sahibi ailelere verdiğimiz kartlara gerekli ücret yüklemesini yaparak, ailelerin istediği ürünleri istediği yerde almalarını sağlıyoruz’’ dedi.

‘’ÇOCUK SOSYAL TESİSLERİMİZDE 300 ÇOCUĞA EĞİTİM HİZMETİ VERİYORUZ’’

Bilecik Belediyesi’nin birçok mahallede açmış olduğu çocuk sosyal tesisleriyle çocukların geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü hatırlatan Başkan Subaşı, ‘’Belediye başkanlığımız olarak sosyal tesislerimizde ağırladığımız çocuklarımız, uzman eğitmenlerimiz tarafından geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyor. Gülümsemeleriyle moral bulduğumuz çocuklarımızı gerek sosyal tesislerimizde gerek okullarında yalnız bırakmayacağız ve onların en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeye gayret göstereceğiz.’’

ocuklara-ve-egitime-yonelik-calismalari-anlatti2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.