Gülümbespor iddialı geliyor!

Gülümbespor iddialı geliyor!

Bilecik 1. Amatör Lig ekiplerinden Gülümbespor, yeni sezon öncesi tecrübeli isim Mehmet Yunus Altın ile anlaştı.

Bilecik 1. Amatör Lig ekiplerinden Gülümbespor, yeni sezon öncesi tecrübeli isim Mehmet Yunus Altın ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezonlarda 2. Amatör Ligde mücadele eden ve namağlup şampiyon olarak 1. Amatör Lige çıkan, ayrıca ligdeki başarısından da söz ettiren Gülümbespor, İş İnsanı Ergün Akbal'ın kulüp başkanlığını devralmasıyla yeni sezona sıkı hazırlanıyor.

Bu kapsamda, adını Bilecikspor, İl Özel İdare Spor ve Bayırköy Spor gibi Bilecik'in köklü takımlardan duymaya alıştığımız, lig tecrübesi bulunan ve oynadığı takımlarda da onlarca şampiyonluk yaşayan tecrübeli isim Mehmet Yunus Altın ile anlaşan kulüp ligde başarı hedefliyor.

gulumbespor-iddiali-geliyor1.jpg

"BAŞARI İÇİN ÇABALAYACAĞIZ"

Ligde şampiyonluk hedefleyen Gülümbespor'un kulüp Başkanı Ergün Akbal, takımın başarısı için herkesin elini taşın altına koyduğunu belirterek, "Yeni sezon için tüm hazırlıklarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Teknik alt yapımız ve transferlerimizle Gülümbe Spor, 1. Amatör Lig’de şampiyonluğu göğüsleyen takım olacak inşallah. Mehmet Yunus kardeşimiz ile yeni sezon için anlaşma sağladık, Gülümbespor'umuzun başarısı için çabalayacağız. Yeni sezonun kazasız, belasız ve centilmence olmasını temenni ediyor, diğer takımlara da başarılar diliyorum." diye konuştu.

"DAĞITMADAN, TAKVİYELER YAPARAK"

Yeni sezon için iddialı olduklarını belirten Mehmet Yunus Altın ise şu ifadelere yer verdi:

"Yeni sezonda doğup büyüdüğüm yerin takımı olan Gülümbespor'a katılmaktan dolayı mutluyum. Özellikle geçen sezonun 2. Yarısında yakaladığımız formu devam ettirmek ve Gülümbespor'umuzu daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Geçen sezonki kadromuzu dağıtmadan üzerine takviyeler yaparak güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Hem takımım hem de tüm takımlar açısından sakatlıksız, kazasız ve belasız bir sezon olmasını diliyorum."

"EN İYİ MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

Yeni sezonun diğerlerine nazaran daha dişli geçeceğini anlatan Kulübün yönetim kurulu üyesi ve futbolcusu Emrah Şahin ise "2021 yılında sıfırdan çıktığımız bu yolda ilk sezonumuzda namağlup şampiyon olup, kısıtlı imkanlarla bu seviyelere ulaşmak kimsenin aklına gelmezdi. Gülümbespor’umuzu buralarda görmek bizim için gurur verici. Bulunduğumuz seviyenin farkındayız ve bizde bize yakışanı yaparak ligde elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Mehmet Yunus hocamızla beraber yeni sezona başlayacağız ve bu sezon diğer sezonlara nazaran daha dişli geçecek gibi gözüküyor. Hocamıza ve takımımıza güvenimiz tam. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

gulumbespor-iddiali-geliyor2.jpg

"BAŞARILI PERFORMANSI SÜRDÜRECEĞİZ"

Kulübün oyuncusu ve yönetim kurulu üyesi Semih Parlak ise şöyle konuştu:

"Mehmet Yunus hocamızla beraber geçen sezonun 2. yarısındaki başarılı performansı sürdüreceğimize inanıyoruz. Yönetim olarak ve futbolcu olarak tüm şartlarda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Kulübün başarısı için çalışacak ve çabalayacağız. Sahada göze hoş gelen bir futbol, aynı zamanda futbolun güzelliklerini yansıtan bir mücadele vererek başarıya ve şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Ligde mücadele verecek tüm takımlar için sakatlıksız bir sezon olmasını diliyorum. Herkese başarılar."

Diğer yandan, yeni sezonda, Altın gözetiminde antrenmanlarına başlayacak takımın kadrosuna, sürpriz isimlerin de dahil olacağı belirtiliyor.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.