Hüseyin Korkman’dan Bahçeli’ye eleştiri!

Hüseyin Korkman’dan Bahçeli’ye eleştiri!

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, ülke gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alarak sert eleştirilerde bulundu.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, ülke gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alarak sert eleştirilerde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan ile ilgili çıkışına Memleket Partisi olarak şaşırmadıklarını kaydeden Hüseyin Korkman, “Sayın Devlet Bahçeli bugün ak dediğine yarın kara diyecek kadar siyasi zikzakları olan bir genel başkandır” ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli’nin deprem etkisi meydana getiren Öcalan çıkışının ardından CHP Lideri Özgür Özel’den gelen açıklamalara da değinen Korkman, Özel’in yaklaşımına karşı “Bu bir aymazlıktır” dedi. Memleket Partisi’nin dimdik ayakta durduğunu ve Türkiye üzerinde kötü emelleri olanlara karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getiren Hüseyin Korkman, şunları kaydetti:

“ASIL GÜNDEM OLAN YOKSULLUK ARKA PLANA ATILDI”

“Ülkemizde son günlerde siyasi partilerin genel başkanlarının açıklamalar ile gündem çok hızlı değişmektedir. Biz Memleket Partisi olarak dikkatle izlemekteyiz. Ülke gündemini meşgul eden olayları şöyle özetleyerek düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak için bu basın açıklamasını yapma gereğini duyduk.

Gündemimizi meşgul eden kadın ve çocuk cinayetleri, istismarlar, hukuksuzluklar bir süre gündemimizi meşgul etti. Hep birlikte bunları izledik. Yapılanları gözlemledik. Sonuç olarak bu sorunları çözmek için iktidar olanlar bir arpa boyu yol alamadılar. Asıl gündem olması gereken yoksulluk arka plana atıldı. Adalet arka plana atıldı. Öyle ki itibardan tasarruf etmeyen hükümet şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemleri bularak kredi kartı limitinden vergi almak için planlar yaptı. Şimdilik bir es verdiler. Biliyoruz ki yine gündeme getireceklerdir. İktidar bunu planlarken savunma sanayine destek fonu diyerek Türk Milletinin en hassas olduğu savunma sanayine destek diye yutturmak istediler. Bilinmelidir ki Türk Milleti vatan savunması için parmağındaki yüzüğü kulağındaki küpeyi hiç çekinmeden devletine teslim eder, etmiştir de.

“MEMLEKET PARTİS DİMDİK AYAKTADIR”

İktidar sahipleri Anayasa’nın ilk dört maddesinin değişimini ortaya atmışlar, sonra kenara çekilmişlerdir. Her zaman yaptıkları gibi Türk Milletinin alışmasını bekleyeceklerdir. Bunun mümkün olmadığını anlamak istememektedirler.

İktidar sahibi olan hükümet Ortadoğu coğrafyasındaki ateşin bizi de saracağını artık bu noktaya gelindiğini söylemektedir. İsrail tehlikesinden dem vurmaktadır. Bunlar doğru da olabilir. Bu vatan toprakları öyle kolayca teslim alınabilecek yerler değildir. Tarihe herkesin bakmasını ve iyi okumasını öneriyoruz. Türk milleti hiçbir zaman vatansız kalmamıştır. Kalmayacaktır. Türk milleti öyle kolayca teslim alınabilecek bir millet değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Memleket Partisi ve Kuvayi milliye dimdik ayaktadır.

“BAHÇELİ ZİKZAKLARI OLAN BİR GENEL BAŞKANDIR”

Ülkemizin siyasi gündeminde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Salı günü yaptığı grup toplantısında bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan’ın TBMM’de gelip konuşsun davetini yapmıştır. Herkes buna şaşırmıştır. Biz Memleket Partisi olarak hiç şaşırmadık. Sayın Devlet Bahçeli geçmişte miting meydanlarında ip atmış Öcalan asılsın demiş sonrada mecliste idamı kaldırmıştır. İdamdan kurtaran bir genel başkandır. Yine geçmişte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için Tüm deterjanlar ile Haliç’ te yıkasak temizlenmezsin dediği de kayıtlarda ve hafızalarımızda durmaktadır. Sonra ne yapmıştır, sayın Recep Tayyip Erdoğan ile iş birliği içinde siyasetine devam etmektedir. Sayın Devlet Bahçeli bugün ak dediğine yarın kara diyecek kadar siyasi zikzakları olan bir genel başkandır.

Ülkemizdeki ana muhalefet CHP’nin genel başkanı sayın Özgür Özel de “Bende el yükseltiyorum” diyerek Türkiye Cumhuriyeti Devletini Kürtlere teslim almaya davet etmiştir. Bunlar bir aymazlıktır. Büyük planın birer parçalarıdır.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ KUMAR MASASINA YATIRMIŞLARDIR”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kumar masasına yatırmışlardır. Hiç kimse unutmasın Türkiye Cumhuriyeti Kumar masalarında kurulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti el yükseltilerek birilerinin teslim alması da söz konusu olamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençlere emanet etmiştir. Gençler muhtaç olduğumuz kudret kanlarımızdadır. Memleket Partisi kuvayi milliye ruhu ile dimdik ayaktadır. Hep birlikte işbirlikçileri ve mandacı zihniyeti yok etmek için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Şimdi Tüm Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri, Adalet diyen, Ahlak diyen, Akıl diyen Memleket Partisine davet ediyorum. Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin birlik çağrısına katılmaya davet ediyorum.”

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.