İl müdürü denetime çıktı

İl müdürü denetime çıktı

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, il müdür yardımcılarıyla birlikte müdürlüğe bağlı çeşitli kuruluşlarda denetimler gerçekleştirdi.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, il müdür yardımcılarıyla birlikte müdürlüğe bağlı çeşitli kuruluşlarda denetimler gerçekleştirdi. Türkoğlu, denetimler sırasında kurum personelleri ve idarecilerle görüşerek istişarelerde bulundu.

il-muduru-denetime-cikti1.jpg

Türkoğlu, çocuklar ve yaşlılarla birebir sohbet ederek, onların istek ve taleplerini dinledi. Bu görüşmelerde, vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek amacıyla çeşitli geri bildirimler toplandı.

il-muduru-denetime-cikti2.jpg

Müdür Türkoğlu, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız ve yaşlılarımız, toplumsal değerlerimizin en kıymetli parçalarıdır. Onlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için düzenli olarak denetimler yapıyoruz. Personellerimizle sürekli olarak bir araya gelip, onların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştiriyoruz. Amacımız, hizmet kalitemizi her geçen gün artırarak en üst seviyeye taşımaktır. Bu süreçte elde edilen geri bildirimler, hizmetlerimizi geliştirmek adına önemli birer rehber olacaktır." şeklinde konuştu.

il-muduru-denetime-cikti3.jpg

il-muduru-denetime-cikti4.jpg

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.