Kaymakam Sözen veda etti

Kaymakam Sözen veda etti

Bilecik’in Gölpazarı ilçesi Kaymakamı Alparslan Sözen, Artvin’in Ardanuç ilçesine tayin olmasının ardından Gölpazarı’na veda etti.

Bilecik’in Gölpazarı ilçesi Kaymakamı Alparslan Sözen, Artvin’in Ardanuç ilçesine tayin olmasının ardından Gölpazarı’na veda etti.

Alparslan Sözen, 25 Eylül 2023 tarihinden beri hizmet ettiği Gölpazarı’ndan çok güzel anı ve duygularla ayrıldığını belirtirken veda mesajı yayınladı. Kaymakam Sözen, mesajında, Gölpazarı’nı barışın ve huzurun sembolü olarak nitelendirirken, şu ifadelere yer verdi:

“25 Eylül 2023 tarihinde başladığım Gölpazarı Kaymakamlığından bugün itibariyle ayrılıyor, dokuz aylık süre içerisinde ayrı ayrı anılar biriktirdiğim güzide ilçemizdeki kıymetli hemşerilerime veda ediyorum.

Görev yaptığım süre zarfında beraber çalıştığım kamu görevlisi arkadaşlarım ile büyük bir dayanışma ve işbirliği içinde, Kaymakamlığımızın kapısını ardına kadar herkese açık tutarak, adaletten taviz vermeksizin sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde vatandaş odaklı çalışarak, her daim daha iyiyi hedefleyerek kamu hizmetindeki görevimizi yerine getirmeye gayret ettik. Görevimiz gereği vatandaşlarımızın problemlerini çözmek, hakkı yerine getirmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızla beraber koordine biçimde hizmet etme anlayışı ile şeffaf ve hesap verilebilir olarak çalışmayı, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmayı her zaman amaç edindik.

Görev süremin sonuna gelmiş iken; Kadim coğrafyanın cennet köşesi olan doğası toprağı havası gereği bereketli olduğu kadar insanının da nezaket, zarafet ve hoşgörü iklimine sahip olmasından dolayı anılarımda ve hatıralarımda her daim hatırlayacağım barışın ve huzurun sembolü olan Gölpazarı ilçemizde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum, unutulmayacak ve hep hatırlanacak nice güzel anılarımın olduğunu belirtiyorum. Bundan sonra görev yapacağım her ilçede kapımın her zaman ve her yerde tüm Gölpazarlı hemşerilerime açık olacağını can-ı gönülden söylüyorum. İlçemiz adına birlikte çalıştığımız; kurumlarımızın kıymetli ilçe müdürlerine, mahalle ve köy muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerin ilçemizdeki temsilcilerine, iş insanlarımıza, esnaflarımıza, hayırseverlerimize, tüm kamu görevlisi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ülkemizin bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve esenliği, milletimizin refahı ve esenliği için şehadet şerbeti içen şehitlerimizin anneleri ile gazilerimiz ve ailelerine sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Selam alıp selam verdiğim, tanıştığım tanışamadığım, hasbihal ettiğim edemediğim herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum.

Allah'a ısmarladık, Allah’a emanet olun.”

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.