Kent Konseyinden Anlamlı İftar

Kent Konseyinden Anlamlı İftar

Bilecik Kent Konseyi, düzenlediği iftar programı ile Şehit ve Gazi aileleri, Muhtarlar Derneği, Üretici Kadınlar Pazarı Üyeleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Bilecik Kent Konseyi, düzenlediği iftar programı ile Şehit ve Gazi aileleri, Muhtarlar Derneği, Üretici Kadınlar Pazarı Üyeleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

dsc-0045.jpg

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen düzenlenen iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, daha güzel gecelerde bir arada olmanın temennisinde bulundu.

dsc-0058.jpg

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hüsnü Avcı ise, Şehitliğin yüce ve ulu bir mertebe olduğuna, şehitlerin daima dünyada yaşananları izleyip gördüğüne inandığını belirtti. Düzenlenen organizasyondan dolayı Kent Konseyi başkanı Seyfi Özgen ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Hüsnü Avcı davetlilere hayırlı akşamlar diledi.

dsc-0056.jpg

Muhtarlar Derneği başkanı İlhami Çınar ise organizasyona vesile olan herkese teşekkür ederken, böyle güzel organizasyonlarda beraber olmanın mutluluk verdiğini ifade etti.

İftar Programında ayrıca, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen Basın Temsilcisi olarak Erdallar medya grubuna bağlı bilecikhaber.com.tr İnternet Haber sitesi Muhabirimiz Gaye Avcı'nın da duygu ve düşüncelerini almak üzere kürsüye davet etti.

Birlik ve beraberlik içinde olmanın böyle özel geceleri daha anlamlı kıldığını belirten Muhabirimiz Gaye Avcı şu ifadeleri kullandı;

"Genç bir basın mensubu olarak böyle geceler beni çok heyecanlandırıyor ama aynı zamanda çok da mutlu ediyor. Böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu görmek güzel bir duygu. Bu gecede emeği geçen herkesin eline sağlık. Kent Konseyi Başkanımız Seyfi Özgen'e Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber ailemiz adına nazik daveti için teşekkür ediyorum. Herkese afiyet olsun, iyi akşamlar."

dsc-0059.jpg

dsc-0039.jpg

dsc-0048.jpg

dsc-0037.jpg

dsc-0063.jpg

dsc-0051.jpg

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.