Küçük sanayi göle döndü, alt geçit deniz oldu!

Küçük sanayi göle döndü, alt geçit deniz oldu!

Bilecik’te, öğleden sonra etkili olan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Bilecik’te, öğleden sonra etkili olan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle dönerken kentin birçok noktasında su taşkınları yaşandı.

Sağanak yağıştan olumsuz etkilenen yerlerin başında küçük sanayi sitesi ile Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerini birbirine bağlayan alt geçit yer aldı. Küçük sanayi sitesi gölü aratmazken bir araç yolda mahsur kaldı.

kucuk-sanayi-gole-dondu-alt-gecit-deniz-oldu1.jpg

Hürriyet Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan alt geçit ise her yağışta olduğu gibi yine sularla doldu. Alt geçitten ilerlemekte zorlanan vatandaşlar “Bilecik’e yine deniz geldi” diyerek tepkilerini ortaya koyarken, askeriyenin önünde de benzer manzaralar oluştu.

kucuk-sanayi-gole-dondu-alt-gecit-deniz-oldu2.jpg

VATANDAŞLARDAN RÖGAR TEPKİSİ!

Diğer yandan, yaşanan su taşkınları sebebiyle zorluk yaşayan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi. Alt geçitte ilerlemekte zorlanan ve küçük sanayi sitesinde neredeyse mahsur kalan vatandaşlar rögarların temizlenmemesinden dert yandı. Uzun zamandır rögar temizliği yapılmadığını kaydeden vatandaşlar yaşadıkları mağduriyetin göz göre göre geldiğini ifade ettiler.

kucuk-sanayi-gole-dondu-alt-gecit-deniz-oldu3.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 3000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum