Mayıs’ın ilk haftasına kadar risk var!
Bilecik’te, Mart ayı içerisinde yaşanan ani hava değişimleri ve kısmen görülen don olaylarının ardından dikkatler önümüzdeki günlere çevrildi.
Bilecik’te, Mart ayı içerisinde yaşanan ani hava değişimleri ve kısmen görülen don olaylarının ardından dikkatler önümüzdeki günlere çevrildi. Uzmanlar tarafından yapılan incelemelerde uzunca bir süre don riski görülmediği belirtilirken rahat bir nefes almak için ise erken olduğu belirtildi.
Kaynaklar, don riskinin Bilecik ve çevresinde Mayıs ayının ilk haftasına kadar devam edebileceğini kaydetti. Bazı bitkilerin Nisan ayı içerisinde çiçek açmaya başlayacağını ve uyanacağını belirten uzman isimler olası sert hava değişikliklerinde riskin her zaman masada olacağını ifade ettiler.
Bu haber toplam 705 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.