Minik Ela Sağlığına Kavuştu

Minik Ela Sağlığına Kavuştu

Geçtiğimiz haftalarda yüzme kursunda klorlama çukuruna düşerek hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Ela Çam, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ett

Geçtiğimiz haftalarda yüzme kursunda klorlama çukuruna düşerek hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Ela Çam, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda, Bozüyük Belediyesi tarafından açılan yüzme kursuna giden 8 yaşındaki Ela Çam isimli kız çocuğu, soyunma odasında kapağı açık bırakılan klorlama çukuruna düşmüştü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi'ne, ardından da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Yapılan tedavilerin ardından iyileşen minik Ela'yı Başkan Bakkalcıoğlu hastanede ziyaret etmişti.

minikela1.jpg

Sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu olan minik Ela, Başkan Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ela kızımızı ailesiyle birlikte belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Sağlığına kavuşan mucize kızımızı güzel sohbetimizin ardından, Belediyemiz Sanatevi’nde de misafir ettik. Gözlerindeki ışıltıyla bize enerji veren kızımıza bir ömür boyu sağlık ve güzel bir gelecek diliyorum. Ela artık bizim kızımız." ifadelerini kullandı.

minikela2.jpg

minikela3.jpg

minikela4.jpg

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.