Amatör Spor Kulüpleri Pazaryeri’nde Buluştu

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, sezonun açılış toplantısını Pazaryeri’nde gerçekleştirdi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, sezonun açılış toplantısını Pazaryeri’nde gerçekleştirdi.

Pazaryeri Spor Kulübü ev sahipliğinde, Pazaryeri Beytepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in yanı sıra Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Bilecik ve İlçelerindeki spor kulüp başkanları ve kulüp yöneticileri katıldı.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında, kulüpler arası iş birliği, sezon planlamaları gibi konular ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını Pazaryeri Spor ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin yaptı.

Başkan Tekin, konuşmasında;

"Hepsi bizim için birer kardeş olan spor kulüplerimizin başkan ve yöneticilerini Pazaryerinde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ben tüm kulüplerimizi Pazaryeri spora kardeş kulüp ilan ediyorum. Belediyeler olarak bizler yılmadan, gençlerimize, çocuklarımıza spor alanında hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir çocuğumuzu bile kötü alışkanlıklardan kurtarsak bu toplum için bir kardır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Tekin’in ardından konuşan Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Nusret Tosun,

"2024-2025 sezonu başında ilk kez Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in ev sahipliğinde başladığımız bu toplantılar her ay başka bir ilçede yapılmaya devam edecektir. Gelecek ay Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer ev sahipliğinde yapılacaktır.

Desteklerinden dolayı başta Zekiye başkanımız olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu toplantılar bizler ve kulüplerimiz için çok önemli. Toplantılarımızı devam ettireceğiz. Yeni sezonun kazasız belasız geçmesini diliyor tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, spor kulüplerinin temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, kulüplere, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde başarılı bir sezon geçmesi dileğinde bulundu.

Vali Aygöl yaptığı konuşmada;

“Spor, sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda disiplin, sorumluluk ve takım ruhunu aşılayan önemli bir araçtır. Gençlerimiz, spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak durarak, sosyal bağlarını güçlendirecek ve hem kendilerine hem de topluma faydalı bireyler olarak yetişeceklerdir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri