ASKF Yönetim Kurulu Toplandı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Genel kurulun ardından gerçekleştirilen toplantıda görev bölümü yapılırken Murat Hızlı, ASKF Başkan Vekili, Bahri Bayrak ise Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Ayrıca toplantıda başkan yardımcısı Bahri Bayrak'ın Bozüyük'teki spor kulüplerinin lisans, transfer vb. konularda tam yetkili olması kararlaştırıldı.

ASKF Başkanı Nusret Tosun toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı konuşmada U14 ve U16 Liginin başladığını belirten Başkan Tosun "Takımlarımıza başarılar dilerim, kazasız, belasız bir lig dilerim. 1'İnci Amatör ligimiz de yakında başlayacak. 1'İnci Amatör liginde mücadele edecek takımlarımıza da başarılar dilerim. İlimizi BAL Liginde temsil eden Vitraspor'a ve Voleybol 1. liginde mücadele eden Bozüyük Belediye Kadın Voleybol takımımıza da başarılar diliyorum. Yakın zamanda protokol ve kulüp ziyaretlerimize başlayacağız. Yeni yönetim olarak güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bütün kulüplerimize kazasız, belasız, centilmence, başarılı bir sezon diliyorum. Güzel, keyifli müsabakalar izleyeceğimizi umuyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri