Bakkalcıoğlu pası çıkardı, İmamoğlu taca attı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çıkardığı pası taca attı.

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası’nın açılışını yapmak üzere Bozüyük’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bir pas çıkardı. Ekrem İmamoğlu’na bir hediye takdiminde bulunan M. Talat Bakkalcıoğlu, “Bu hediyeyi Ekrem başkanımıza Cumhurbaşkanı seçildiğinde Cumhurbaşkanlığı mazbatasını koyması için veriyorum” ifadesini kullandı.

Bakkalcıoğlu’nun bu çıkışına kucaklayıcı ve birlik beraberlik mesajları içeren bir cevap veren Ekrem İmamoğlu, Bakkalcıoğlu’nun pasını taca atarak, şunları kaydetti:

“O kadar kararlı ve kol kolayız ki başta genel başkanımız Özgür Özel ve tüm CHP’liler olarak günü geldiğinde en doğru kararı verecek, en doğru isme hep birlikte karar verecek bir aile olduğumuzu unutmayın. O gün geldiğinden o kişinin ülkemizin en demokrat, en cumhuriyetçi, en ilerici ve milletini birbirinden ayırmayan bir Cumhurbaşkanı olacağından şüphe etmeyin. Bunu böyle bilin. Başkanımızın bu hediyesini o kişi kim ise ona vermek üzere teslim aldım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bozüyük'te Görkemli Açılış

Bilecik Haber Haberleri