Başkan Subaşı’ndan Ankara Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde Ankara’da düzenlenen ‘Halkın Belediyesi Halkın İradesi’ toplantısına katıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde Ankara’da düzenlenen ‘Halkın Belediyesi Halkın İradesi’ toplantısına katıldı.

Birçok belediye başkanı, yönetici ve temsilcinin bir araya geldiği buluşmada,

Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve parti örgütlerinden binlerce kişinin katıldığı buluşmada yerel yönetimlerdeki çalışmalar ele alındı.

‘’DAHA GÜZEL DAHA PARLAK YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Milletvekili Yaşar Tüzün ve parti örgütünden temsilcinin de katıldığı toplantı hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı;

“‘Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak daha güzel ve daha parlak yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz ifadelerini kullanarak, ‘’ Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde Ankara’da düzenlenen ‘Halkın Belediyesi Halkın İradesi’ toplantısına katıldık. Halkımızın umutlarının birleştiği, vatandaşlarımızın aydınlık bir geleceğin anahtarı olarak işaret ettiği Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak daha güzel ve daha parlak yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri