BEAH’tan “Hastanede asansör çilesi”ne açıklama

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından “Hastanede asansör çilesi” başlıklı haberimiz üzerine açıklamada bulunuldu.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından “Hastanede asansör çilesi” başlıklı haberimiz üzerine açıklamada bulunuldu.

Bilindiği üzere; Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bozulan asansör nedeniyle içinde mahsur kalan ve asansör önünde oluşan uzun kuyruklarla ilgili vatandaşın şikayetleri “Hastanede asansör çilesi” başlığıyla gazetemizde haber olarak yer almıştı. Haberimizin internet sitemizde yayınlanmasının ardından çok sayıda yorum gelerek hem vatandaşlar hem de hastane personelleri yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek yetkililere seslenmişti.

Geline süreçte, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından bir açıklamada bulunuldu. Hastaneden yapılan açıklamada, 5 numaralı asansörde arıza meydana geldiği ve diğer asansörlerin kesintisiz hizmet verdiği ifade edildi. Hizmetlerde herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

“Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak toplam 11 adet asansörle hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. 15.05.2024 tarihinde saat 10.02'de 5 numaralı asansörde arıza olduğu tespit edilmiştir. İvedilikle arıza tespit edilen asansör, can ve mal güvenliği nedeniyle tedbir amaçlı hizmet dışı bırakılmıştır. Düzenli olarak asansörlerimizin bakım ve onarım hizmetini veren yetkili firmaya bilgi verilerek olaya teknik olarak müdahale edilmiştir.

Yapılan onarımın ardından 5 numaralı asansör 16.05.2024 tarihinde saat 10.30'da tekrar kullanıma açılmıştır. Geçen bu süre zarfında diğer 10 asansörümüz kesintisiz olarak çalışmaya devam etmiştir ve hizmetlerimizde herhangi bir aksama meydana gelmemiştir.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Hastanede asansör çilesi!

Bilecik Haber Haberleri