Bilecik Belediyesi’nden “Su kesintisi” açıklaması

Bilecik Belediyesi tarafından kentte yaşanan su kesintilerine ilişkin bilgilendirici açıklamada bulunuldu.

Bilecik Belediyesi tarafından kentte yaşanan su kesintilerine ilişkin bilgilendirici açıklamada bulunuldu. Karasu hattında meydana gelen arızanın onarılması için ekiplerin 52 saat süren bir çalışma gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, su hattındaki eski ve kullanılamayan boruların yenileriyle değiştirildiği bildirildi.

Belediye Başkanlığından yapılan kamuoyunu bilgilendirici açıklamada çalışmaların gece boyunca devam ettiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

‘’Karasu ana isale hattında devam eden bakım onarım çalışmaları sırasında arızanın bulunduğu çelik borularda çürükler ve büyük çapta yarıkların olduğu, bu nedenle kaynak yapılamayacak durumda olduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine hızlı bir şekilde çelik boru temini sağlanmıştır.

Arızanın bulunduğu alanda çalışmalarımız aralıksız 52 saattir devam etmektedir. Perşembe günü öğle saatlerinde çalışmaların tamamlanması planlanmakta olup daha sonra Karasu hattına hızlı bir şekilde su verilecektir. Cuma günü sabah erken saatlerde şebekelerimizin bulunduğu depolara suyun ulaşması planlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’ ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri