Bilecik'in kuruyemiş tercihi nedir?

Yaptığı araştırmalar ile bilinen Türkiye’nin en çok takip edilen internet portallarından MZT yeni bir araştırmaya daha imza attı. Bu yeni araştırmada illerin kuruyemiş tercihleri araştırıldı.

Yaptığı araştırmalar ile bilinen Türkiye’nin en çok takip edilen internet portallarından MZT yeni bir araştırmaya daha imza attı. Bu yeni araştırmada illerin kuruyemiş tercihleri araştırıldı. İllerin en çok satın aldığı kuruyemişler üzerine gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde Bilecik’te çıkan sonuç hiç şaşırtmadı denilebilir.

BİLECİKLİLER EN ÇOK HANGİ KURUYEMİŞİ TÜKETİYOR?

Bir kuruyemiş firmasının verileri baz alınarak gerçekleştirilen çalışmada Bilecik’in en çok tercih ettiği kuruyemişin “Çekirdek” olduğu ortaya çıktı. Araştırmayı gören Bilecikliler ise sonuca hiç şaşırmadı. Çünkü Bilecik’te birçok ortamda en yoğun tüketilen kuruyemişlerin başında çekirdek yer alıyor.

Misafirlikler ve piknikler başta olmak üzere birçok etkinlikte ikramlıkların arasında yer alan çekirdek, Bileciklilerin 7’den 70’e büyük keyifle tükettiği kuruyemişler arasında bulunmakta.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bilecik'te ne kadar otomobil var?
Bilecik’in meşhur içeceğini biliyor musunuz?
Bilecik'in buluşma noktası neresi?

Bilecik Haber Haberleri