Bilecik’in yeni normali!

Bilecik’te her geçen gün artan kaldırım parkları vatandaşları canından bezdirmeye başladı.

Bilecik’te her geçen gün artan kaldırım parkları vatandaşları canından bezdirmeye başladı. Kentin birçok noktasında görülen kaldırım parkları tepkilere neden olduğu gibi vatandaşlar şehrin otopark yetersizliğine de dikkat çekiyor.

Gazipaşa Mahallesi Futbol Sokak üzerinde yoğun şekilde yaşanan kaldırım parklarıyla ilgili eleştirilerde bulunan vatandaşlar “Bilecik’in yeni normali” değerlendirmesinde bulundular. Bilecik’in otopark yetersizliğine vurgu yapan vatandaşlar yetkililerin neden bu duruma çözüm üretmediğine anlam veremediklerini ifade ettiler.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan vatandaş, gazetemize gönderdiği mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Geniş pencereden bakalım. Şehirleşememenin tek sorumlusu vardır, geçmişten gelen belediyecilik. Devlete vergi ödeyen bizler araçlarımızı nereye park edelim? Park edecek alan bırakmış mı belediye? İnsanların yürüyeceği kaldırım bile yok. Okullar bölgesi Beşiktaş Mahallesi’ne bakın. Okul zamanı trafiğe bakın, öğrenciler yaya yolu olmadığı için olsa bile 50 cm olduğu yolun ortasından yürüyor.” dedi.

Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan bir başka vatandaş ise durumun Bahçelievler Mahallesi’nde de aynı olduğunu ifade ederek yetkilileri göreve davet etti. Vatandaş, gazetemize gönderdiği mesajında, “Siz bir de gelin Bahçelievleri görün. Hele nizamiyenin tarafında insanların yürüyecek yerleri yok. Kaldırımda bir Adım atacak yer yok. Akşam üzeri bütün siteler getirip kaldırıma çekiyorlar arabalarını ama ilgilenecek biri yok. Şikayet ediyorsun ilgilenen yok, arıyorsun ilgilenen yok, ilgilense ne olacak 10 dakika sonra yine aynı hareketi yapıyor.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri