Bilecik’te, Global Araştırma şirketi tarafından Bilecik Belediyesi ile ilgili bir telefon anketi gerçekleştirildi. Telefon aramalarında vatandaşlara Bilecik Belediyesi çalışmaları ve siyasi tercihlerine ilişkin bazı sorular yöneltildi.
Bilecik Belediyesi’nin altyapıdan ulaşıma, kültür-sanat etkinliklerinden sosyal yardımlarına kadar birçok başlıkta çalışmalarının puanlanması istendi. Bunun yanı sıra vatandaşların son genel ve yerel seçimlerdeki siyasi tercihleri ile önümüzdeki olası bir seçimdeki oy tercihinin ne olacağına ilişkin sorular yöneltildi.
Ayrıca, Melek Mızrak Subaşı’nın yeniden aday olacağı bir seçim yapılırsa “Melek Mızrak Subaşı’na mı yoksa diğer adaya mı oy verirsiniz?” diye soruldu.
Bahse konu telefon anketi vatandaşların ilgisini çekerken anketi kimi yaptırdığı ise bilinmiyor.