Kadın Cinayetlerine Bozüyük'ten Sert Tepki!

Tüm Emekliler Derneği Bozüyük Şubesi tarafından ülkemizde son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri ve emniyet güçlerine karşı yapılan saldırılarla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Tüm Emekliler Derneği Bozüyük Şubesi tarafından ülkemizde son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri ve emniyet güçlerine karşı yapılan saldırılarla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Tüm emekliler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Ramazan Peker, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizde yaşanan ülkemizin göz bebeği, ulusumuzun ve milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan Emniyet güçlerimize yapılan saldırıyı ve çiçeği burnunda polisimizi şehit eden menfur saldırıyı nefretle kınıyorum ve lanetliyorum.

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nden bir talebim var: Sayın Bakanlığımızdan Emniyet güçlerimizin can güvenliği açısından Avrupa polis teşkilatında olduğu gibi bayıltıcı yada şoklama tabancalarının bizim Emniyet güçlerimize verilip en azından beylik tabancasını kullanamayan emniyet güçlerimiz şok veya bayıltıcı tabancasıyla canlarını koruyabilsinler. Emniyet mensupları bizim evlatlarımızdır. Şehit olan polis memurumuza Allahtan rahmet, ailesi, yakınlarına ve Emniyet teşkilatımıza baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yine son günlerde yoğunlaşan şiddet ve kadın cinayetlerinin devam etmesi ve 2 tane çiçeği burnunda genç kızımızın katledilmesi kadınlarımıza uygulanan şiddet ve bu katliamları nefretle kınıyorum ve onları da lanetliyorum. Kadın hepimizin eşi, kızı, teyzesi, halası, annesi kadın olan bizlerin bu kadına şiddet ve katliamlar neden?

Kadın savunmasız. Bugün bir kız çocuğu okula gitmeye, bir iş yerinde çalışan kadın işine gelip gitmeye, gece sokakta serbestçe yürümekten korkar duruma geldiler acaba başıma ne gelecek diye.

Caydırıcılığın sağlanması için emniyet genel müdürlüğü ve devlet büyüklerimizin bir yasa çıkararak çözüm bulmaları en büyük istek ve arzumuzdur. Emniyet güçlerimize bayıltma ve şok tabancaları da bir genelge ile vermeleridir. Verilecek olan tabancalar bulundukları il valiliklerinden verilecek olan kayıt yada ruhsat karşılığında kadınlarımıza da verilmelidir.

Hep beraber kadına şiddete hayır diyoruz. Katledilen kadınlarımıza rahmet dileyerek yakınlarına ve ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Ülkemizde bu şiddetlerin olmaması için bütün yetkilileri göreve çağırıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri