Meteoroloji'den Bilecik'e Uyarı: Kuvvetli Yağışlar Geliyor!

Bilecik, 30 Eylül 2024 – Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Bilecik ve çevresi için önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan tahminlere göre, 30 Eylül 2024 Pazartesi gece saatlerinden itibaren Bilecik'te yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak…

Bilecik, 30 Eylül 2024 – Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Bilecik ve çevresi için önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan tahminlere göre, 30 Eylül 2024 Pazartesi gece saatlerinden itibaren Bilecik'te yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Olumsuz Hava Koşulları:
Gece saat 00:00’dan itibaren Bursa, sabah saat 06:00’dan itibaren ise Bilecik genelinde etkili olacak yağışlar nedeniyle yıldırım, sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı da meydana gelebilir.

Yağış Süresi ve Beklentiler:
Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, 30 Eylül saat 06:00 ile 21:00 arasında süreceği tahmin ediliyor. Vatandaşların bu süre zarfında gerekli tedbirleri almaları ve hava koşullarını takip etmeleri önem arz ediyor.

Bilecik'teki tüm vatandaşların güvenliği için gerekli önlemleri alması ve meteoroloji raporlarını dikkate alması önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri