Milletin Zaferi 8’inci yılında

Bilecik’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bilecik’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Milletin Zaferi’nin 8’inci yılı çerçevesinde gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında ilk olarak Bilecik Şehitliği’nde program düzenlenecek. Saat 12:00’de başlayacak Şehitlik programı çerçevesinde ilk olarak Şehitlik ziyaret edilecek. Daha sonra şehit mezarlarına karanfil bırakılacak. Bilecik Valisi Şefik Aygöl tarafından Şehitlik Defterinin imzalanmasından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti olacak.

Etkinliklerin 2’nci bölümünde ise saat 19:30’da 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyaret edilecek. Burada şehitlik anıtına karanfil bırakılarak dua edilmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı’na hareket edilecek. Burada düzenlenecek etkinlikler kapsamında saat 20:30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması takip edilecek. Daha sonra Mehteran Bölüğü sahne alacak. Bilecik Halk Eğitim Merkezi Korosu’nun gösterilerinin ardından Doç. Dr. Dilara Uslu 15 Temmuz konulu söyleşi gerçekleştirecek.

Saatler 22:15’i gösterdiğinde protokol konuşmaları başlayacak. Daha sonra Kur’an-ı Kerim okunarak dua edilecek. Saat 22:35 itibari ile 15 Temmuz Saygı Nöbeti’nin startı verilecek.

Diğer yandan, Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli ikramlarda bulunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri