Sinan Burhan'dan Gazetemize Ziyaret

Gazetemiz Sahiplerinden Mücahid Erdal’ın yönetim kurulunda yer aldığı Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan, gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Sahiplerinden Mücahid Erdal’ın yönetim kurulunda yer aldığı Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan, gazetemizi ziyaret etti.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni ve TV 100 ekranlarında yayınlanan Taksim Meydanı programı yorumcularından Sinan Burhan, Gazetemiz Sahiplerinden Mücahid Erdal ile bir araya geldi. Sinan Burhan ve Mücahid Erdal Bilecik’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirirken çeşitli temaslarda bulundu.
Sinan Burhan ilk olarak Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti ve Alplerin nöbet değişim törenini izledi. Daha sonra Osmanlı Devleti’nin ilk mescidi Kuyulu Mescit ve Hamidiye İdadisine ziyaretler gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Külliyesi’ne gelen Sinan Burhan burada türbe ziyaretinde bulunmasının ardından Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.
Sinan Burhan’ın tarihi mekanlara gerçekleştirdiği ziyaretlere BŞEÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Taner Bilgin de eşlik etti. Prof. Dr. Taner Bilgin, Bilecik’in tarihi başta olmak üzere ilimizin kuruluştan kurtuluşa kadar pek çok konuda bilgilendirmeler yaptı.

Sinan Burhan daha sonra gazetemizin çalışma ofisini ziyaret ederek Mücahid Erdal’dan gazetemizin ve haber sitemizin çalışmaları üzerine bilgiler aldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Sinan Burhan, gazetemizin ve haber sitemizin Anadolu basınında önemli bir yere sahip olduğunu belirtirken, Anadolu Yayıncılar Birliği çatısı altında Mücahid Erdal ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Yayıncılar Birliği’nin bugüne dek pek çok çalışmaya imza attığını kaydeden Sinan Burhan ileriye dönük projelerden bahsetti. Gazetemize ve haber sitemize yayın hayatında başarılar dileyen Sinan Burhan, “Anadolu basını ülkemiz için çok kıymetli. Bilecik gibi tarihi misyonu olan bir şehirde ise daha da kıymetli. Dolayısıyla Sakarya Gazetesi’nin ve Bilecik Haber’in hem Bilecik’e hem de ülkemiz adına sunduğu katkılar çok önemsiyoruz. Bu vesile ile Anadolu Yayıncılar Derneği’nde birlikte görev yaptığımız Mücahid Erdal’a teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Mücahid Erdal ise Sinan Burhan’a hem ziyaretinden hem de Anadolu basınına verdikleri destekten ötürü teşekkür ederken, Sinan Burhan ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.
Ziyaret, Mücahid Erdal’ın Sinan Burhan’a hediye takdiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri