Sokak Hayvanları İçin Yapılan Kulübeleri Çocuklar Boyadı

Bilecik Belediyesi tarafından can dostlar için hazırlanan yeni doğal yaşam alanındaki çalışmalarda sona gelindi.

Bilecik Belediyesi tarafından can dostlar için hazırlanan yeni doğal yaşam alanındaki çalışmalarda sona gelindi.

Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yanında yapılan ve tesisin içine konulacak kulübeler, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada;

“Gerekli ışıklandırma ve peyzaj çalışması yürütülen doğal yaşam alanında yüzlerce köpek, daha sağlıklı ve güvenli alanda yaşamlarını sürdürecek” denildi.

Ekipler tarafından yapılan kulübeleri, Bilecik Belediyesi çocuk sosyal tesisinde kalan çocuklar boyayarak, süsledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Güven Sönmez ve Bilen Gökten’in de katıldığı boyama etkinliğinde doğal yaşam alanı hakkında çocuklara bilgi verildi.

Etkiliğin sonunda çocuklar, boyadıkları kulübelerin önünde hatıra fotoğrafı çekindi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri