TOKİ 43 adet konut satacak

TOKİ, Bilecik'in Bayırköy beldesinde 43 adet konutun satışını gerçekleştirecek.

Bilecik’in Bayırköy beldesinde TOKİ tarafından yapılan 99 adet konut projesi kapsamında 43 adet stok konutun satışı kura ile gerçekleştirilecek.

Konutlar için başvurular 16-25 Temmuz tarihleri arasında alınacak olup başvurular e-devlet üzerinden ya da Halk Bankası Bilecik şubesinden yapılacak. Kuralar ise 30 Temmuz tarihinde çekilecek.

Satışa çıkacak olan dairelerin 27 adedi brüt 85.14 m2 2+1 dairelerden oluşurken, 16 adedi ise brüt 85.14 m2 olmak üzere 3+1 dairelerden oluşuyor.

Konutlar yüzde 25 peşin ve 120 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında (başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar) tahsil edilecektir. Taksit ödemeleri, sözleşme imzalama tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.

Hak sahipleri konutlarını memur maaş artış oranına göre artışlı olarak ödeme şartı ile satın alabilecek. Teslim tarihinden 1 yıl sonra sözleşmeden doğan haklar 3’üncü şahıslara devredilebilecek.

Kişinin kendisi, eşi v velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri