Vali ve Başkan’dan inceleme

Vali Aygöl ve Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Şeyh Edebali Havzası'nda devam eden çalışmaları inceledi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beraberinde Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ile birlikte Şeyh Edebali Havzası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Havzada yapılan çalışmaların hem kültürel mirasımızı korumak hem de modern imkanlarla tarihi bir görünüme kavuşturmak amacıyla sürdürüldüğünü ifade eden Vali Aygöl burada yaptığı açıklamada;

"Bu çalışmalar, tarihimizi yaşatmak, ilimizin turizmine katkı sağlamak ve toplumumuzu bir araya getiren ortak değerlerimizi yaşatmak için büyük önem taşıyor," dedi.

Ayrıca, bu tür projelerin yerli ve yabancı turistlerin ilgisini artırarak bölgenin turizm potansiyelini güçlendireceğini de sözlerine ekleyen Vali Aygöl, incelemelerin ardından yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, Bilecik’in kültürel değerlerini yaşatma hedefiyle sürdürülen bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti.

Ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerimize sahip çıkma hedefiyle süren projelerden biri olarak dikkat çeken Şeyh Edebali Havzası’nda, köklü mirasımızın korunması adına yapılan düzenlemeler büyük bir özenle devam edeceği bildirildi.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ise incelemelere ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında;

“Valimiz Sayın Şefik Aygöl ile birlikte Şeyh Edebali Türbesi ve yol güzergahındaki düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik.

Bu değerli turizm alanında gerçekleştireceğimiz çalışmalarla şehrimize hem çevresel açıdan zarif bir dokunuş katacak hem de turizmde daha güçlü bir imaj kazandıracağız” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri