Sigara Fiyatlarına Zam Geldi!

Sigara Fiyatlarına Zam Geldi!

Son Dakika: Sigara fiyatlarına bir zam daha eklendi. 5 Eylül 2024 itibarıyla PM (Philip Morris) sigara grubuna 3-4 TL arasında bir artış yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, zamlı sigara fiyatlarını duyurdu.

Son Dakika: Sigara fiyatlarına bir zam daha eklendi. 5 Eylül 2024 itibarıyla PM (Philip Morris) sigara grubuna 3-4 TL arasında bir artış yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, zamlı sigara fiyatlarını duyurdu. Sosyal medyada yayımlanan zamlı fiyat listesi, sigara tüketicilerini bilgilendirdi. Peki, sigaraya ne kadar zam geldi ve yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte detaylar...

Sigara Fiyatlarına Eylül 2024 Zamı

Eylül ayı itibarıyla sigara fiyatlarına yapılan son zamla birlikte, PM sigara grubunda fiyat artışları görüldü. Artan ÖTV oranlarının etkisiyle sigara fiyatlarına gelen zam, ağustos ayında uygulanan artışların ardından geldi. Sosyal medya platformu X'te yayımlanan zamlı sigara fiyatları listesi, sigara kullanıcılarının merak ettiği sorulara yanıt verdi.

PM Sigara Grubuna Yapılan Zam Miktarı

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından PM sigara grubuna gelen zammı açıkladı. Dündar, "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Yapılan artışa göre, sigara grubunun fiyatları 3-4 TL arasında yükseldi. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla geçerli olacak.

Yeni Sigara Fiyatları

  • En Pahalı Sigara: 81 TL
  • En Ucuz Sigara: 72 TL

Sigara fiyatlarındaki bu yeni artış, sigara içicileri tarafından dikkatle takip ediliyor. Fiyatlardaki değişiklikler, tüketicilerin bütçelerini etkileyebilir ve sigara alışkanlıklarını gözden geçirmelerine neden olabilir.

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.