Vali Aygöl, İlk Teravih Namazını Pelitözü Mahallesi’nde Kıldı

Vali Aygöl, İlk Teravih Namazını Pelitözü Mahallesi’nde Kıldı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Ramazan ayının ilk teravih namazını Pelitözü Mahallesi’ndeki camide kıldı.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Ramazan ayının ilk teravih namazını Pelitözü Mahallesi’ndeki camide kıldı. Namazın ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aygöl, Ramazan ayının rahmet, bereket ve huzur getirmesini temenni etti.

f52c4ff5-f189-4233-bee3-bc60fb93e963.jpg

Vatandaşlarla sohbet eden Vali Aygöl, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Ramazan ayının manevi ikliminin en güzel şekilde yaşanması temennisinde bulundu.

Ramazan ayının tüm Bilecik halkına hayırlar getirmesini dileyen Vali Aygöl, bu mübarek ayda dayanışma ve paylaşmanın önemine dikkat çekti.

3692a10a-1cc8-4121-b440-a5815599ab6f.jpg

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.