Vali Aygöl'den Bozüyük Temasları

Vali Aygöl'den Bozüyük Temasları

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Bozüyük'te bir dizi ziyarette bulundu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Bozüyük'te bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Aygöl gerçekleştirdiği Bozüyük ziyaretinde ilk olarak BOZSİAD Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen iş ve istişare toplantısına katılarak iş insanları ile bir araya geldi.

aygolbozuyuk5.jpg

Gerçekleştirilen toplantıya Vali Aygöl'ün yanı sıra Bozüyük Kaymakamlığına vekalet eden Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Devlet eski Bakanı Bahattin Şeker, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik ve Oda Yönetimi, BOZSİAD Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakkı Öztekin ve Dernek Yönetimi katıldı.

aygolbozuyuk1.jpg

Ardından Vali Aygöl Bozüyük Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi ve Cemevi’ni ziyaret etti. Vali Aygöl Cemevi’nin bölümlerini gezerek incelemelerde bulunurken kendisine Bozüyük Kaymakam Vekili Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, kurum müdürleri ile Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Ali Merdan Erdoğan eşlik etti.

aygolbozuyuk3.jpg

aygolbozuyuk2.jpg

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.