Yeniden Refah Partisi’nden belediyeye eleştiri “İsraf ve plansızlık!”

Yeniden Refah Partisi’nden belediyeye eleştiri “İsraf ve plansızlık!”

Yeniden Refah Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Av. Edip Maltaş, Bilecik Belediyesi’ne yönelik bir dizi eleştirilerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Av. Edip Maltaş, Bilecik Belediyesi’ne yönelik bir dizi eleştirilerde bulundu.

Edip Maltaş, “Bilecik Belediyesi’nin hataları” diyerek yaptığı açıklamada, kentin önemli sorunlarının çözümüne ilişkin herhangi bir çalışma yapılmadığı gibi belediye bütçesinin israf edilerek plansız şekilde harcandığını ifade etti.

Bilecik Belediyesi’ni yakından takip ettiklerini ve “Doğruya doğru yanlışa yanlış” anlayışıyla siyaset ürettiklerini anımsatan Başkan Maltaş, “Bir an evvel yanlışlardan ve israflardan dönmenizi, halkımızın hak ettiği hizmeti beklediğini bildiririz” ifadesini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Edip Maltaş, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Göreve başladığınız 1 Nisan 2024 tarihi itibari ile yerel seçimlerden önce vaat ettiğiniz hiçbir projeyi gerçekleştirmeye yönelik bir adım atmamış olmanıza rağmen, son 1 ay içerisinde 2 konser ve 1 heykel açılışı yaparak Bilecik halkının vergilerini ve Bilecik Belediyesinin içerisinde bulunduğu borç batağını daha da arttırmanızı endişe ile izlemekteyiz.

Sayın Belediye Başkanı ve yönetimi, Bilecik’in trafik, otopark, şehrin ortasındaki lağım kokusu gibi elzem ve zaruri bir çok problemi olmasına rağmen ve sizler yerel seçim öncesi bu problemleri ivedilikle çözeceğinizi taahhüt etmenize rağmen, Bilecik Belediye’sinin giderleri için kredi çekme yetkisi alıp da bu bedelin çok büyük kısmının bir konsere harcanması en basit tabirle israftan ve plansızlıktan ibarettir.

edip-maltas.jpg

Halkımız açlıkla, işsizlikle, ekonomik krizle, dar gelirli ailelerimiz geçim derdi ile boğuşurken 3-4 saatlik eğlenceler için milyonların harcanması veyahut mevcut olan heykelin yerine yeni bir heykelin tekrar açılması iş bilmez bir yönetim anlayışından öteye geçememektedir.

Heykel konumunun geriye çekilerek yolun genişletilmesini ise doğru bir tutum olup bu yönden de teşekkürlerimizi iletiriz.

Bir diğer taahhüdünüz olan şeffaf ve hesap verilebilir belediye mottonuz doğrultusunda, 1 hafta içerisinde her iki konserin ve heykel açılışının maliyetinin Bilecik halkına duyurulmasını, Bilecik belediyesinin ve iştirak şirketlerinin toplam borç miktarını açıklamanızı talep ediyoruz.

Yeniden Refah Partisi olarak doğruya doğru yanlışa yanlış dediğimizi hatırlatarak her bir eyleminizi titizlikle takip ettiğimizi, bir an evvel yanlışlardan ve israflardan dönmenizi, halkımızın hak ettiği hizmeti beklediğini bildiririz.”

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum