Başkanlar Katı Atık Tesisini İnceledi

Başkanlar Katı Atık Tesisini İnceledi

Bilecik Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanları Kızıldamlar köyünde bulunan katı atık tesisinde incelemelerde bulundu.

Bilecik Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanları Kızıldamlar köyünde bulunan katı atık tesisinde incelemelerde bulundu.

Bilecik Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanları, Birlik Başkanı ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in ev sahipliğinde Kızıldamlar Uzunsırt Mevkiinde kurulan Biosun Bilecik Entegre Katı Atık Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

baskanlar-katiatik1.jpg

Tesisi gezen başkanlar yetkililerden teknik, mali ve idari yönetim hakkında bilgi alarak yapılacak olan hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İnhisar Belediye Başkanı Nihal Arslan, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak ve Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz katıldı.

baskanlar-katiatik2.jpg

Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Tekin “Temiz bir Bilecik için özverili şekilde tüm çalışanlarımız ve belediye başkanlarımızla gayret gösteriyoruz. Bu anlamda desteklerinden dolayı tüm belediye başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

baskanlar-katiatik3.jpg

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.