Bilecik'te Emir Can İğrek Rüzgarı

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı ve Kurtuluş Şenlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos 2024 tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte sahneye Emir Can İğrek çıktı.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı ve Kurtuluş Şenlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos 2024 tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte sahneye çıkan ünlü sanatçı Emir Can İğrek, hayranlarına unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Konser alanını dolduran Bilecikliler, hem Zafer Bayramı'nı hem de Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını büyük bir coşku ile kutladı.

bilecikte-emir-can-igrek-ruzgari.jpeg

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, “Emir Can İğrek bugün Zafer Bayramı ve kurtuluş etkinliklerimizi taçlandırdı. Eğlencemiz hep devam etsin. Gençliğimizin çığlığı hiç sönmesin. Konser için saat 17:00'den itibaren bekleyen gençlerimizin olduğu bilgisini aldık. Birileri bizi eleştirse de ben gençliği böyle gördükçe, böyle alanların dolu olduğunu gördükçe, sanata verdiği kıymeti gördükçe umudum daha da artıyor” dedi.

bilecikte-emir-can-igrek-ruzgari-001.jpeg

Sanatçı Emir Can İğrek, Bilecik'te böyle anlamlı bir günde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisini Bileciklilerle buluşturan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Başkan Subaşı, Emir Can İğrek’e Bilecik seramiği üzerine işlenmiş Atatürk görseli hediye etti.

Bu muhteşem etkinlik, Bilecik’in kültürel zenginliğini ve toplumsal bağlarını pekiştiren önemli anlardan biri olarak hafızalarda yerini aldı.

İzlenme: 590
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar