Bilecik'te İkinci BEKO Bayisi Açıldı: Açılış Törenine Yoğun İlgi

Bilecik’te ikinci BEKO bayisinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Bilecik’te ikinci BEKO bayisinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılış törenine; Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 27. Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, çeşitli parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bilecikte-ikinci-beko-bayisi-acildi-acilis-torenine-yogun-ilgi.jpg

Açılışta, BEKO'nun Türkiye'deki önemini vurgulayan Deniz Tüzün, “Beko, Koç Holding kurucusu Vehbi Koç tarafından 1950 yıllarında kurulmuş bir dünya markasıdır. 1983 yılından itibaren Türkiye’de beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermeye başlamış ve sektörde insanların hayatını kolaylaştıran teknolojiler geliştirmeyi hedeflemiştir. Bugün Beko, Avrupa’nın bir numarası ve dünya genelinde ikinci beyaz eşya markası olarak 130’dan fazla ülkede 400 milyon tüketiciye hizmet vermektedir. Bilecik’te ilk mağazamızı 2021 yılında açmıştık, şimdi ise ikinci şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

bilecikte-ikinci-beko-bayisi-acildi-acilis-torenine-yogun-ilgi-001.jpg

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, “Bugün burada bu güzel kalabalığı görmekten dolayı mutluluğumuzu dile getiriyoruz. Deniz Tüzün ve Aysel Tüzün’e girişimcilikleri için teşekkür ediyoruz. Bilecik, rekabet ortamına daha çok kavuşuyor ve bizler de bu yeni açılan bayinin hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

bilecikte-ikinci-beko-bayisi-acildi-acilis-torenine-yogun-ilgi-002.jpg

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ise, “Deniz Tüzün’ün heyecanını görmek bizi de mutlu etti. Bugün, Bilecik’imizin 102. yıl dönümü ve 743. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin başlangıcını yapıyoruz. Beko’nun Bilecik’e kazandırılması nedeniyle Tüzün ailesine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin,” ifadelerini kullandı.

bilecikte-ikinci-beko-bayisi-acildi-acilis-torenine-yogun-ilgi-003.jpg

Açılış töreni, BEKO’nun yeni bayisinin ziyaretçilere tanıtıldığı ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği bir atmosferde sona erdi.

dscf1203.jpg

bilecikte-ikinci-beko-bayisi-acildi.png

İzlenme: 1806
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar