ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Türkiye’nin bütün sorunu rakı fiyatlarının ucuzlaması mı?

Türkiye’nin bütün sorunu rakı fiyatlarının ucuzlaması mı?

Rusya-Ukrayna savaşı 3 yıldır devam ediyor. Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya ve diğer irili ufaklı Batılı devletler bir tarafta Ukrayna’yı tutuyor ve yardım ediyor, Rusya karşı tarafta.

İsrail, hiçbir devletin yardım etmediği Gazze ile savaş halinde. Ukrayna’nın yanında yer alan devletlerin tamamı İsrail’ her türlü yardımı yapıyor. Türkiye sadece diplomatik sahada Gazze’nin yanında. İsrail devlet olarak kuruluşundan evvel düşündüğü “Vadedilmiş topraklar” hayalini gerçekleştirmek için hazır bu kadar destekçisi varken çabalıyor.

900 km sınır komşumuzun hali ortada. Amerika sınırımızda PKK, YPG’ye İsrail uydulu bir devlet kurdurmak için uğraşıyor, tırlar dolusu silah veriyor.

Yunanistan, Kıbrıs Rum Devleti Amerika’yı ve AB ülkelerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine kışkırtıyor. Ege Denizi’ne bizi sokmama gayretinde.

Azerbaycan-Ermenistan savaşında Karabağ’ın kurtulmasında büyük emeği olan Türkiye’ye karşı Amerika ve AB ülkeleri kin besliyor.

Daha dünya genelinde bizi yakından ilgilendirmeyen ama dolaylı olarak rahatsız eden olaylar yaşanmıyor. Türkiye’yi idare etmeye talip olan CHP ne yapıyor? Azerbaycan-Ermenistan savaşında CHP’nin o zamanki dış politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ünal Çeviköz “Türkiye Azerbaycan’a cihada militanlar gönderiyor, bizim Karabağ’da ne işimiz var?” dedi.

Daha yakın zamanda TBMM’de CHP Milletvekili Namık Tan “Mavi vatan bir masaldır…” konuşmasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz, iktidara geldiğimizde rakının fiyatını 140 liraya düşüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Hem iktidara talip ol hem de Türkiye’nin karşılaştığı ağır sorunlar karşılaştığı sorunlardan çözümlerden hiç bahsetmedi. Türkiye’nin bütün sorunu rakı fiyatı mı?

Herhalde rakıyı içtikçe dünyayı toz pembe görüp, hiçbir şey hatırlamıyorlar mı?

Bu yazı toplam 959 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR