MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

İYİ Parti'de umutlar yok edildi

İYİ Parti'de umutlar yok edildi

"Parti içerisinde Demokrasi yok" diyerek bulundukları partiden ayrılıp, İYİ Parti'yi kuranlara, dolayısıyla İYİ Parti'ye bir umutla sarılanların partinin başındakiler tarafından, 7 yıl sonunda nasıl umutsuzluğa, nasıl karamsarlığa adım adım getirilmesini hayret ve şaşkınlıkla izledik.

3 Mart 2023 tarihinde başlayan ve sonrasında devam eden süreçte hem ülkemize, hem de partiye verilen zararları bütün İYİ Partililer gibi üzüntü ile izledik. Kuruluş amacından saparak "Saray Yolu Düz Gider" türküsü eşliğinde saraya kapağı atanlar, parti içi demokrasiyi rafa kaldırıp "Kapalı oturumda" konuşanı disiplin kuruluna sevk edenler, teşkilatların sesine kulak tıkayanlar, milletvekili sıralamalarındaki şaibelere hala kamuoyunu ikna edici bir cevap veremeyenler, il-ilçe kongreleri dahil olmak üzere bir koltuk uğruna kurultayda yapılan ayak oyunlarına göz yumanlar, hem Türk Milletinin hem de İYİ Parti'ye gönül vermiş yüz binlerce gönüldaşın geleceğe yönelik umutlarını yok etmişlerdir.

İYİ Parti kurmayları kendilerinden başkasına İYİ Parti'de siyaset yapma şansı bırakmamışlardır. Büyük umutlarla siyaset yaptığım İYİ Parti'de umutlarımı söndürenlerle siyaset yapma, aynı yolda yürüme şansımızın kalmadığını gördüğümden dolayı, üyesi olduğum İYİ Parti'den 27 Haziran 2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

mehmet-erdem.jpg

Bu yazı toplam 3972 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MEHMET ERDEM Arşivi
SON YAZILAR