ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Zalimlik Zirvede

Zalimlik Zirvede

II. Abdülhamit Sultan İsrail devletinin kurulmasında, onların arzu mevut denilen yani vadedilmiş topraklar hayalini bildiği için karşı çıktı. Nil’den Fırat’a kadar olan toprakları İsrail devletine ait olduğunu iddia ediyorlar. Bu hayalleriyle bizim güneydoğu bölgemizi almayı hayal ediyorlar.
Bugün daha da ileriye gittikleri anlaşılıyor. Amerika’da yaşayan Yahudiler dünya nüfusunu 500 bine indirmeyi, Yahudilerden başkalarına yaşama hakkı istemiyorlar.
Yahudilerin fitne ve fesatçı oldukları, bütün beşeriyete kin duydukları, Maide Suresi 5/64 ayette açıklanmaktadır.
Günümüzde de görüldüğü gibi hiçbir sözlerinde durmadıkları, Birleşmiş Milletler kararlarına uymamaktadırlar. Yapılan antlaşmalara uymadıkları Bakara Sure 2/100 ayetinde “Ne zaman onlar bir antlaşma yaptılarsa, yine kendilerinden bir gurup onu bozmadı mı? Zaten onların çoğu iman etmez” ayetiyle anlatılmaktadır.
Peygamberleri Hz. Musa Aleyhisselama ihanet etmişler, bazı peygamberleri bile öldürdükleri rivayet edilmektedir. Zalimliklerinin zirvesine çıkan lanetlenmiş İsrail devleti kime güvenirse güvensin Allah’ın gazabına uğraması yaklaşmıştır.
İngiliz, Fransız ve ABD’nin okullarında yetiştirilenler Arap devletlerinin başına idareci yapıldı. Ata sözümüzde “Kimin ekmeğini yiyorsan onun kılıcını sallarsın” dendiği gibi olaylara şahit oluyoruz.
Cezayir, Fas, Irak, Libya ve diğer Arap ülkelerinde olaylar olduğunda “Arap baharı, demokrasi, geliyor” dendi.
Hangi Arap ülkesine demokrasi geldi, tamamen yalan, birçok Arap ülkesi karıştı, ABD bahanelerle karıştırdığı ülkelere üs kurdu, anarşi yaşatıyor.
“Bizim Suriye’de ne işimiz var” diyenler, “YPG bizim düşmanımız değil” itirazında bulunanlar, Amerikalıların YPG’lilere devlet kurdurmaya uğraştıklarını görmelerine rağmen ses çıkarmıyorlar.
“Libya’da ne işimiz var” diye bağrışanlar, Katar’a niye askeri üs kurduğumuzu tenkit edenler hala akıllanmadılar, Somali’ye gidilmesine karşılar, Mavi Vatan politikasına “Masal” demekteler.
Kör gözlere gelen tehlikeyi göstermek, sağır kulaklara ses duyurmak mümkün değil.
Her şeyi masal diye yorumlayanlar uyanın İsrail hududumuza bayrağı dikmek istiyor, topraklarımızda Gazze olaylarını yaşatmak hayalinde olanlar, Gaflettekiler uyansa da bir fayda olmayacak. Hainlerse hayallerine kavuşacak.
Gafillerin kalbine Allah ilham versin.

Bu yazı toplam 643 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR